Морозиво з фруктами
(покроковий рецепт з фото)
У спекотний літній день обов'язково приготуйте цей шикарний десерт зі звичайних продуктів. Вершки, згущене молоко, фрукти і ягоди за смаком - ось все, що нам знадобиться для цього. Швидше записуйте рецепт!
Вершки жирністю від 33% потрібно добре охолодити, потім збити в стійку піну, додати згущене молоко і фрукти. Поставте в морозильник на кілька годин. При цьому масу не треба періодично перемішувати. Морозиво виходить повітряним і м'яким.
- Згущеного молока - 200 грам
- Вершки 33% - 400 мілілітрів
- Полуниці - 100 грам
- Апельсин - 0, 5 штуки
- Банан - 100 грам
Підготуйте необхідні продукти. Вершки повинні бути добре охолоджені. Полуницю вимийте, обсушити. Банан і апельсин очистіть. Апельсин очистіть від плівок.
Вершки збивайте міксером протягом 5 хвилин до стійкої піни.
Додайте згущене молоко, збийте. Додайте апельсин, банан і полуницю, нарізані на дрібні шматочки. Перемішайте.
Помістіть масу в контейнер, накрийте щільно кришкою або харчовою плівкою в контакт, поставте в морозильник на 4 годину.
Сформуйте з морозива кульки за допомогою спеціальної ложки. Смачного!