Бісквіт з фруктами
(покроковий рецепт з фото)
Хочу поділитися рецептом приготування бісквіта з фруктами. Смачне і дуже пишне виходить тісто, а фрукти вони на те і фрукти, щоб все робити краще і прикрашати! Смачна і пишна випічка буде!
Розповім, як приготувати бісквіт з фруктами в домашніх умовах. Це проста і апетитна випічка, яка обов'язково вам сподобається. Немає нічого кращого свіжого фруктового бісквіта з красивим зовнішнім виглядом і пишною текстурою. Крім цих фруктів, що додавала я, можна експериментувати і додавати все те, що ви самі вважаєте за потрібне. Смачно готувати з сезонними ягодами і фруктами, поки вони свіжі. Рекомендую!
- Яйця - 5 штук
- Слива - 5-7 штук
- Яблука - 3 штуки
- Банан - 1 штука
- Борошно - 1 Склянка
- Цукор - 1 Склянка
- Ванільний цукор - За смаком
1. Поділяємо яєчні жовтки і білки. Жовтки перетираємо з цукром і ванільним цукром до однорідності.
2. Окремо збиваємо в пишну піну яєчні білки. Потім акуратно змішаємо білки і жовтки.
3. Далі додамо борошно і фрукти, порізані невеликими шматочками, перемішаємо. Виливаємо тісто в форму і запікаємо 35-40 хвилин при температурі 180 градусів.
4. От і все! Смачного!