Морквяний суп-пюре в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Ніжний, яскравий і дуже апетитний варіант страви на обід хочу вам запропонувати. Якщо ви любите овочеві супчики, то не проходьте повз цього рецепта! просто, смачно і корисно, - ідеальне поєднання!
Час вказано умовно, так як все залежить від вашої техніки. Крім того, ви можете експериментувати зі спеціями, наприклад, щоб зробити страву більш пряним, гострим або просто ароматним, наприклад. В будь-якому випадку, саму ідею, як приготувати морквяний суп-пюре в мультиварці, рекомендую повторити на своїй кухні:)
- Морква - 5-6 штук
- Цибулина - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Імбир - 1 Чайна ложка
- Вода - 2 склянки
- Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
- Сіль і зелень - За смаком
1. Розігрійте трохи оливкового масла і викладіть цибулю з часником. У режимах Жарко obžar'te пару хвилин.
2. Додайте очищену моркву, імбир, сіль за смаком.
3. Влийте воду і встановіть програму Гасіння або Суп приблизно на півгодини (стільки, скільки буде потрібно вашій мультиварці, щоб морква стала м'якою).
4. Готові овочі подрібніть за допомогою блендера в однорідне пюре і відразу ж подавайте суп до столу, доповнивши за бажанням зеленню.
Смачного!
Смачного!