Морквяний пиріг з топінгом
(покроковий рецепт з фото)
Ще жодного разу не готували морквяний випічку? Це потрібно терміново виправляти! яскрава, м'яка на смак і з приголомшливим ароматом. Вона має багато шанувальників у світі. Стати одним з них, прочитавши рецепт.
Є чимало варіацій на цю тему, я ж вам розповім, як приготувати морквяний пиріг з топінгом. Він цілком замінить торт на святковому столі. Незвичний смак і зовнішній вигляд це підтверджують. Така випічка завжди виходить соковитою і м'якою. Прикрашати виріб будемо вершковим сиром, який якнайкраще доповнює смак.
- Сушена смородина - 75 грам (або інша ягода)
- Морква - 500 грам
- Борошно пшеничне - 270 грам
- Горіхи Пекан - 110 грам (або волоський горіх)
- Цукор білий - 300 грам
- Цукор коричневий - 90 грам
- Рослинна олія - 300 мілілітрів
- Вершковий сир - 360 грам
- Вершкове масло - 150 грам
- Цукрова пудра - 480 грам
- Яйце - 4 штуки
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Сода - 2 чайних ложки
- Кориця мелена - 1, 5 чайних ложки
- Запашний перець - 0, 25 чайних ложки
- Мускатний горіх мелений - 0, 25 чайних ложки
- Гвоздика мелена - 0, 25 чайних ложки
- Ванільний екстракт - 2 чайних ложки
1. Заздалегідь замочіть у воді на 10 хвилин сушені ягоди.
2. У глибокій мисці змішайте борошно з содою, мускатним горіхом, корицею, гвоздикою, сіллю.
3. Потім додайте порубані горіхи і обсушені ягоди. Масу перемішайте.
4. Очищену і промиту моркву подрібніть будь-яким зручним для вас способом.
5. Окремо збийте яйця з білим і коричневим цукром.
6. Потім яєчну суміш влийте до сухої. Все перемішайте.
7. Тепер додайте моркву і влийте масло. Замішайте рідке тісто. Далі влийте його в квадратну форму для випічки.
8. Випікайте пиріг 50 хвилин при 180 градусах в духовці.
9. Поки основа остигає, зробіть топпинг. Збийте міксером в єдину консистенцію м'яке масло, сир, цукрову пудру, ванілін і щіпку солі.
10. Змастіть остигнула випічку топінгом.
11. Прикрасьте пиріг на ваш смак. Подавайте, порізавши на шматочки. Приємного чаювання!