Рецепт Морквяний пиріг з топінгом фото

Морквяний пиріг з топінгом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Овочі , Морква
ПП рецепти
На полуденок , На святковий стіл
Випічка , Солодке , Пироги
Кількість порцій: 8-10
Час приготування: 1 г. 10 хв.

Ще жодного разу не готували морквяний випічку? Це потрібно терміново виправляти! яскрава, м'яка на смак і з приголомшливим ароматом. Вона має багато шанувальників у світі. Стати одним з них, прочитавши рецепт.

Опис приготування:

Є чимало варіацій на цю тему, я ж вам розповім, як приготувати морквяний пиріг з топінгом. Він цілком замінить торт на святковому столі. Незвичний смак і зовнішній вигляд це підтверджують. Така випічка завжди виходить соковитою і м'якою. Прикрашати виріб будемо вершковим сиром, який якнайкраще доповнює смак.

  • Сушена смородина - 75 грам (або інша ягода)
  • Морква - 500 грам
  • Борошно пшеничне - 270 грам
  • Горіхи Пекан - 110 грам (або волоський горіх)
  • Цукор білий - 300 грам
  • Цукор коричневий - 90 грам
  • Рослинна олія - 300 мілілітрів
  • Вершковий сир - 360 грам
  • Вершкове масло - 150 грам
  • Цукрова пудра - 480 грам
  • Яйце - 4 штуки
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Сода - 2 чайних ложки
  • Кориця мелена - 1, 5 чайних ложки
  • Запашний перець - 0, 25 чайних ложки
  • Мускатний горіх мелений - 0, 25 чайних ложки
  • Гвоздика мелена - 0, 25 чайних ложки
  • Ванільний екстракт - 2 чайних ложки
морквяний пиріг з топінгом - фото крок 1
1. Заздалегідь замочіть у воді на 10 хвилин сушені ягоди.
морквяний пиріг з топінгом - фото крок 2
2. У глибокій мисці змішайте борошно з содою, мускатним горіхом, корицею, гвоздикою, сіллю.
морквяний пиріг з топінгом - фото крок 3
3. Потім додайте порубані горіхи і обсушені ягоди. Масу перемішайте.
морквяний пиріг з топінгом - фото крок 4
4. Очищену і промиту моркву подрібніть будь-яким зручним для вас способом.
морквяний пиріг з топінгом - фото крок 5
5. Окремо збийте яйця з білим і коричневим цукром.
морквяний пиріг з топінгом - фото крок 6
6. Потім яєчну суміш влийте до сухої. Все перемішайте.
морквяний пиріг з топінгом - фото крок 7
7. Тепер додайте моркву і влийте масло. Замішайте рідке тісто. Далі влийте його в квадратну форму для випічки.
морквяний пиріг з топінгом - фото крок 8
8. Випікайте пиріг 50 хвилин при 180 градусах в духовці.
морквяний пиріг з топінгом - фото крок 9
9. Поки основа остигає, зробіть топпинг. Збийте міксером в єдину консистенцію м'яке масло, сир, цукрову пудру, ванілін і щіпку солі.
морквяний пиріг з топінгом - фото крок 10
10. Змастіть остигнула випічку топінгом.
морквяний пиріг з топінгом - фото крок 11
11. Прикрасьте пиріг на ваш смак. Подавайте, порізавши на шматочки. Приємного чаювання!

Схожі рецепти