Морквяний пиріг класичний

Морквяний пиріг класичний
Кількість порцій: 8 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Не чекайте від морквяного пирога легкості бісквіта. це вологий, соковитий і важкий пиріг, але він прекрасно пропікається і радує морквяно-ванільним смаком. Цей пиріг не потребує кремах або просоченнях.

опис приготування:

Для морквяного класичного пирога знадобиться морква солодких сортів, яскраво-помаранчева, соковита. Додайте ваніліну для додання тонкого приємного аромату. Волоські горіхи в поєднанні з морквою роблять пиріг ситним і смачним. дивіться, як приготувати морквяний пиріг класичний. хай щастить!

  • кефір— 150 мілілітрів
  • морква— 200 грам
  • Грецькі горіхи— 0,5 склянки
  • цукор— 120 грам
  • яйце— 3 штуки
  • борошно— 2 склянки
  • розпушувач— 2 чайних ложки
  • ванілін— 1-2 Щепоток
Морквяний пиріг класичний - фото крок 1 Підготуйте продукти для пирога. Морква і волоські горіхи потрібно очистити. приступимо!

Морквяний пиріг класичний - фото крок 2 Моркву натріть на крупній тертці, 200 грамів моркви — приблизно 3 невеликих штуки.

Морквяний пиріг класичний - фото крок 3 додайте цукор, подрібнені волоські горіхи і кефір. перемішайте.

Морквяний пиріг класичний - фото крок 4 Додайте сирі яйця, гарненько перемішайте тісто віночком, щоб воно стало більш повітряним.

Морквяний пиріг класичний - фото крок 5 Борошно змішайте з розпушувачем. Введіть в тісто. перемішайте добре.

Морквяний пиріг класичний - фото крок 6 Форму для випічки застеліть пергаментом, змастіть його будь-яким кондитерським жиром. Перелийте в форму тісто, розрівняйте. Надішліть пиріг в духовку на 50-55 хвилин, температура - 180 градусів. стежить: в духовках маленького обсягу пиріг спечеться швидше.

Морквяний пиріг класичний - фото крок 7 Морквяний пиріг класичний готовий! Остудіть його в формі, а після обережно витягніть і поріжте на шматочки. Пригощайтеся! Дивитися рецепт повністью

Схожі рецепти

Морквяний торт класичний

Морквяний торт класичний

У цьому рецепті я поділюся своїми секретами, як приготувати класичний морквяний торт. Тортик виходить пористим і в міру солодким. Обов'язково спробуйте його повторити на своїй кухні! смакота! опис приготування: Якщо ви до цих пір думаєте, що морквяний торт - це овочевий пиріг, то ви сильно пом...

читати далі
Морквяний пиріг кращий

Морквяний пиріг кращий

З морквою дуже легко працювати, вона набагато м'якше, ніж гарбуз чи батат. Якщо хочете зробити десерт, але не дуже любите солодке, то варіант, як приготувати морквяний пиріг кращий, спеціально для Вас. опис приготування: Ви можете варіювати солодкість начинки. Мені не дуже подобається, коли со...

читати далі
Морквяний пиріг на кефірі

Морквяний пиріг на кефірі

Простий в процесі, яскравий і смачний домашній пиріг з морквою хочу запропонувати вам на замітку. Це відмінний варіант випічки до чаю для всієї родини, який точно оцінять і близькі, і гості. рекомендую! опис приготування: Хочу навчити вас, як приготувати морквяний пиріг на кефірі без зайвого к...

читати далі
Морквяний пиріг на швидку руку

Морквяний пиріг на швидку руку

Пишний ароматний пиріг морквяний можна дуже швидко приготувати за допомогою міксера і мультиварки або звичайною духовки. Рецепт дуже простий і детальний. дивіться. опис приготування: Приготуйте морквяний пиріг на швидку руку. Тісто приготувати нескладно, а потім просто залийте його в форму і в...

читати далі
Морквяний пиріг на сметані

Морквяний пиріг на сметані

Домашні морквяні пироги дуже смачні. В даному рецепті для аромату додана кориця і цедра лимона. З морквяної випічкою прянощі дуже добре поєднуються і надають їй особливий смак. опис приготування: Морквяне тісто приготовлено на основі сметани. Для пирога вибираємо жирну і густу сметану. Прянощі...

читати далі