Рецепт Морквяний пиріг без яєць фото

Морквяний пиріг без яєць
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Овочі, Морква
На полуденок, На святковий стіл
Випічка, Солодке, Пироги

Солодка морквяна випічка підкорила багатьох. Як правило, в морквяний пиріг додають прянощі, але, в даному рецепті морква поєднуємо з лимоном і горіхами, poduchatsya ароматний і смачний.

Морква для пирога вибираємо яскраву, соковиту і смачну, саме від неї залежить смак готового блюда. Для морквяного пирога ідеально підходить цільнозерновий мука. Але, по бажанню, можна використовувати вівсяну або білу пшеничну.

  • Морква - 1 штука (велика)
  • Цукор - 4-5 Ст. Ложок
  • Лимон - 1 штука
  • Вершкове масло - 70 грам
  • Крем - 2 Ст. Ложки(15% жирності)
  • Борошно цільнозернове - 220 грам (цільнозерновий)
  • Грецькі горіхи - 0, 5 склянки
  • Мед - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - 1 щіпка
  • Сода - 1 щіпка
  • Цукрова пудра - 1 Чайна ложка
морквяний пиріг без яєць - фото крок 1
Підготуємо інгредієнти.
морквяний пиріг без яєць - фото крок 2
Морква трьом на тертці і висипаємо в миску.
морквяний пиріг без яєць - фото крок 3
Додаємо цукор, сіль і м'яке масло.
морквяний пиріг без яєць - фото крок 4
Знімаємо цедру з лимона і висипаємо в миску.
морквяний пиріг без яєць - фото крок 5
Додаємо мед і все перемішуємо.
морквяний пиріг без яєць - фото крок 6
Кладемо в пиріг сметану і, знову, перемішуємо.
морквяний пиріг без яєць - фото крок 7
Далі, насипаємо борошно і кладемо соду. Зверху на соду виливаємо сік половинки лимона. Замішуємо тісто.
морквяний пиріг без яєць - фото крок 8
У морквяне тісто додаємо колоті волоські горіхи.
морквяний пиріг без яєць - фото крок 9
Перекладаємо тісто в силіконову форму і відправляємо в розігріту духовку. Випікаємо при температурі 180-190 градусів, близько 30 хвилин.
морквяний пиріг без яєць - фото крок 10
Морквяний пиріг готовий. Посипаємо його цукровою пудрою і подаємо до столу. Пригощайтеся!

Схожі рецепти