Пиріг без яєць в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Випічка в мультиварці завжди виходить чудова. Пропікається вона рівномірно і ви з точністю знаєте, що нічого не пригорить. У цій статті розглянемо, як приготувати пиріг без яєць в мультиварці.
Якщо у вас або у ваших близьких алергія на яйця, або раптом просто не виявилося їх під рукою, а побалувати себе домашньою випічкою хочеться, рекомендую цей рецепт. Пиріг виходить смачним, соковитим і приємним на смак. Гідна заміна бісквіту з яйцями. Беріть на замітку!
- Молоко - 1 Склянка (склянка - 250 мл)
- Цукор - 1 Склянка
- Борошно - 1, 5 склянки
- Сода - 1 Чайна ложка
- Оцет - 1 Чайна ложка (для гасіння соди)
Підготуйте всі інгредієнти.
Влийте в глибоку миску молоко, додайте цукор і заважайте до розчинення.
Додайте борошно і соду.
Погасіть соду оцтом і швидко перемішайте все до однорідного стану. Для зручності можна скористатися міксером.
Чашу мультиварки змастіть маслом. Дно і боки присипте борошном або манкою. Вилийте тісто, встановіть режим "випічка" і готуйте до звукового сигналу.
Готовий пиріг викладіть на блюдо, дайте охолонути, після чого прикрасьте за бажанням цукровою пудрою і подавайте до столу.
Смачного!