«Манник» без яєць в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Яйця - традиційний інгредієнт випічки, люблять далеко не всі. Саме тому для багатьох актуальні рецепти, в яких вони не використовуються. Якраз таким варіантом я хочу поділитися. Запам'ятовуйте!
Перед вами досить швидкий, недорогий і дуже смачний варіант приготування "манника" без яєць в мультиварці. Він виходить дуже ніжним, розсипчастим і повітряним, хоч крупу ми і не залишаємо для набухання. В даному випадку використовується натуральний йогурт, але ви можете взяти і кефір або сметану, наприклад.
- Цукор - 1 Склянка
- Манна крупа - 1/2 склянки
- Борошно - 2/3 склянки
- Натуральний йогурт - 1 Склянка
- Рослинна олія - 1/3 склянки
- Сода - 1 Чайна ложка
- Сухофрукти і цукати - За смаком (по бажанню)
- Кокосова стружка - 1 Чайна ложка (по бажанню)
1
Натуральний йогурт з'єднайте з цукром і ретельно перемішайте.
2
Як тільки цукор повністю розчиниться, додайте соду.
3
Через пару хвилин всипте манну крупу, просіяне борошно.
4
Влийте рослинне масло і все ретельно перемішайте. За бажанням додайте сухофрукти, цукати або горішки, наприклад. Для аромату можна використовувати ваніль, корицю, цедру цитрусових.
5
Змастіть чуточкой рослинного масла чашу мультиварки і викладіть тісто. Встановіть програму "випічка" з 35 хвилин.
6
Перевірте готовність пирога.
Перед подачею можна присипати "маннік" цукровою пудрою або кокосовою стружкою, наприклад. Приємного чаювання!
Перед подачею можна присипати "маннік" цукровою пудрою або кокосовою стружкою, наприклад. Приємного чаювання!