Рецепт Капустяний пиріг без яєць фото

Капустяний пиріг без яєць
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, Овочі, Капуста
Вегетаріанське харчування
На обід, На полуденок
Випічка, Пироги

Раніше, коли я хотіла зробити випічку, завжди заздалегідь дивилася, щоб в холодильнику були яйця, адже без них я піч не вміла. Але тепер знаю не один рецепт, який обходиться без них.

Прочитайте про те, як приготувати капустяний пиріг без яєць, і обов'язково спробуйте його. Все досить просто, адже випічка буде на дріжджовому тесті. Головне, щоб вона підійшла за часом для того, щоб вийшов досить м'який пиріг. Начинка також буде ніжною, адже ми її заздалегідь протушкувати.

  • Борошно - 2 склянки
  • Вода тепла - 0, 5 склянки
  • Білокачанна капуста - 0, 5 штуки
  • Морква - 1 штука
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Дріжджі пресовані - 15 грам
  • Рослинна олія - 90 мілілітрів
  • Цукор - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 1 Чайна ложка
капустяний пиріг без яєць - фото крок 1
Дріжджі розітріть з цукром. Додайте суміш в теплу воду, перемішайте, влийте 60 мл. Рослинної олії.
капустяний пиріг без яєць - фото крок 2
Просійте в отриману рідину муку. Замішайте тісто. Скачайте його в кулю і залиште в теплому місці під рушником на 30 хвилин.
капустяний пиріг без яєць - фото крок 3
Цибуля чистий, дрібно наріжте і обсмажте в олії до прозорості.
капустяний пиріг без яєць - фото крок 4
Zatem чистий, помийте і натріть на крупній тертці моркву. Додайте її в сковороду, готуйте до м'якості продуктів.
капустяний пиріг без яєць - фото крок 5
Капусту помийте і наріжте соломкою. Всипте її до цибулі з морквою. Перемішайте, накрийте кришкою і тушкуйте 10 хвилин на середньому вогні, періодично заважаючи.
капустяний пиріг без яєць - фото крок 6
Що піднялося тісто обімніть руками. Розділіть його на 2 частини. Одну частину розкачайте в квадрат на пергаментному папері.
капустяний пиріг без яєць - фото крок 7
Другу частину тіста розкачати і порізати смужками. Начинку з овочів викладіть на шар тіста.
капустяний пиріг без яєць - фото крок 8
Розігрійте духовку до 220 градусів. Начинку з тестом укрийте смужками. Залиште на 10 хвилин, а потім випікайте протягом 30 хвилин. Приємною дегустації!

Схожі рецепти