Морквяні котлети з молоком
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви любите корисні і смачні страви, тоді мій рецепт доведеться вам до душі. Приготуємо морквяні котлети з молоком. Котлети зробимо солодкі, подавати їх можна з варенням або сметаною.
В морквяні котлети можна додати сир, родзинки, різні сухофрукти. Завдяки гасіння моркви в молоці вона вийде дуже смачною і вершкової, від цього котлети внаслідок будуть аналогічними. Беріть на замітку рецепт!
- Морква - 400 грам
- Молоко - 1, 5-2 склянки
- Цукор - 1-2 Ст. Ложок
- Сіль - 1 щіпка
- Яйця курячі - 1 штука
- Борошно пшеничне - 2-3 Ст. Ложок
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
Підготуйте інгредієнти.
Морква очистіть, spolosnite, натріть на середній терці, перекладіть в сковороду.
Влийте в сковороду молоко, прикрийте кришкою, млоїте до готовності близько 20 хвилин.
Готова морква стане ніжною та м'якою.
Подрібніть моркву занурювальним блендером, додайте яйце, сіль і цукор.
Всипте борошно до моркви, все добре перемішайте до однорідності.
Сформуйте котлети. Смажте їх на сковороді з кожного боку по 4-5 хвилин на невеликому вогні.
Смачного!