Морквяні котлети з чорносливом
(покроковий рецепт з фото)
Морквяні котлети з чорносливом виходять дуже ніжними, м'якими і ситними. Готувати їх легко і швидко. Беріть на замітку рецепт!
Моркву очистіть і натріть на дрібній тертці. Додайте до неї всі перераховані інгредієнти, перемішайте. Смажте котлети на помірному вогні.
- Морква - 1 штука
- Яйце - 1 штука
- Сіль - 1 щіпка
- Цукор - 10 грам
- Манька - 1 Ст. Ложка
- Чорнослив - 5-7 штук
- Масло рослинне - 30 мілілітрів

Підготуйте необхідні інгредієнти.

Натріть на дрібній тертці моркву.

Вбийте яйце.

Додайте сіль і цукор.

Додайте манку.

Додайте чорнослив.

Все добре перемішайте ложкою.

На сковороді розігрійте масло, викладіть котлети.

Смажте їх на помірному вогні протягом 1 хвилини з кожного боку.

Ось такі котлети вийшли!