Морквяні котлети з чорносливом
(покроковий рецепт з фото)
Морквяні котлети з чорносливом виходять дуже ніжними, м'якими і ситними. Готувати їх легко і швидко. Беріть на замітку рецепт!
Моркву очистіть і натріть на дрібній тертці. Додайте до неї всі перераховані інгредієнти, перемішайте. Смажте котлети на помірному вогні.
- Морква - 1 штука
- Яйце - 1 штука
- Сіль - 1 щіпка
- Цукор - 10 грам
- Манька - 1 Ст. Ложка
- Чорнослив - 5-7 штук
- Масло рослинне - 30 мілілітрів
Підготуйте необхідні інгредієнти.
Натріть на дрібній тертці моркву.
Вбийте яйце.
Додайте сіль і цукор.
Додайте манку.
Додайте чорнослив.
Все добре перемішайте ложкою.
На сковороді розігрійте масло, викладіть котлети.
Смажте їх на помірному вогні протягом 1 хвилини з кожного боку.
Ось такі котлети вийшли!