Рецепт Морквяні котлети в духовці фото

Морквяні котлети в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Морква
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю , Корисний обід , Легка вечеря
Гарячі страви , Котлети
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Морквяні котлети в духовці - корисне і смачне блюдо. Приготувати їх дуже просто, зможе навіть самий недосвідчений кулінар на світлі. Якщо робите розвантажувальний день, цей рецепт - для вас!

Опис приготування:

Морквяні котлети в духовці в домашніх умовах приготувати дуже легко. Вони виходять смачними і легкими і, так як вони готуються без жиру, дуже добре підійдуть людям із захворюваннями шлунка. Подавати такі котлети можна і зі сметаною, і з будь-яким соусом. На обід котлети можна подати з гарніром, а для вечері - як самостійну страву. Розповідаю, як приготувати морквяні котлети в духовці!

  • Морква - 4 штуки (середнього розміру)
  • Молоко - 100 мілілітрів
  • Манна крупа - 2-3 Ст. Ложок
  • Вершкове масло - 1 Чайна ложка
  • Панірувальні сухарі - 3-4 Ст. Ложок
  • Сіль - 2 щіпки
морквяні котлети в духовці - фото крок 1
Чистим морковь, моєму і натираємо на тертці середнього розміру.
морквяні котлети в духовці - фото крок 2
У каструльці нагріваємо молоко з вершковим маслом і викладаємо в нього морква. Солимо і варимо хвилин 10.
морквяні котлети в духовці - фото крок 3
Після цього додаємо манну крупу, добре перемішуємо і варимо ще хвилин 5. Маса повинна загуснути.
морквяні котлети в духовці - фото крок 4
Тепер отриманої маси даємо охолонути і формуємо котлети. Вмочуємо їх в панірувальних сухарях.
морквяні котлети в духовці - фото крок 5
Викладаємо котлети в форму для запікання і відправляємо в духовку. Готуються вони хвилин 25-30 при температурі 180 градусів.

Схожі рецепти