Морквяні котлети смачні
(покроковий рецепт з фото)
У наш час багато хто намагається сидіти на різних дієтах або зовсім відмовляються від м'яса, тому в цьому рецепті я розповім вам, як приготувати морквяні котлети смачні. Ще не пробували? раджу!
Такі котлети можуть відмінно урізноманітнити ваш повсякденний обід або вечерю, а також підійдуть для розвантажувального дня.
Ці котлети можна подавати зі сметаною або будь-яким соусом на ваш смак.
Якщо не любите смажене, то можете приготувати морквяні котлети на пару або в духовці. Також цей рецепт котлет підійде і для дітей.
Котлети виходять смачними і поживними, а також благотворно позначаться на вашому організмі.
Смачного!
- Картопля - 2 штуки
- Квасоля червона - 400 грам
- Червона цибуля - 1/2 штуки
- Яйце - 1 штука
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Кмин - 1/4 чайних ложки
- Чилі порошок - 1/4 чайних ложки
- Куркума - 1/4 чайних ложки
- Сіль і перець - - За смаком
1
Духовку розігрійте до 200 градусів.
2
Картопля очистіть і розріжте навпіл. Покладіть на деко і запікайте 30-40 хвилин (або до готовності).
3
Після готовності остудіть картоплю і наріжте його шматками. Відкладіть.
4
У кавомолці подрібніть вівсяні пластівці до стану борошна.
5
У блендер складіть картопля, квасоля, морква, Kinzu, цибуля, сіль і перець. Змішуйте до однорідності близько 10 секунд.
6
Далі додайте в блендер яйце і перемішайте все до отримання гладкої консистенції.
7
До овочевого фаршу додайте вівсяну муку, перемішайте. Сформуйте котлети з фаршу.
8
У сковороді розігрійте масло і обсмажуйте котлети до золотистої скоринки на середньому вогні по 4 хвилини з кожного боку.