Морквина з часником
(покроковий рецепт з фото)
Пікантний смак моркви з часником прекрасно підкреслить і доповнить смак м'ясної страви. Готуємо цей прекрасний універсальний гарнір до будь-якої страви!
Багато готують такий салатик взимку, а я вважаю, що і влітку від нього не можна відмовлятися. Класичний рецепт морквини з часником і майонезом дуже простий і тому дуже популярний. Морквину з часником і майонезом можна брати на пікнік - дуже добре йде під шашличок, незважаючи на велику кількість свіжих овочів. Готуйте і насолоджуйтеся.
- Морква - 2 штуки (невеликі)
- Часник - 2-3 зубчиків
- Майонез - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 1-2 Щепоток (за смаком)
Моркву миємо, чистимо і натираємо на середній тертці.
Зубчики часнику очищаємо і видавлюємо через Часничниці або дрібно ріжемо. Додаємо до натертої морквині.
Додаємо майонез і солимо за смаком. Добре перемішуємо. Салат готовий. Якщо дати йому постояти ну хоч з пів годинки - буде ще смачніше.