Молода картопля з овочами
(покроковий рецепт з фото)
Дуже апетитне блюдо з молодої картопельки в мундирі і свіжих овочів. Це найкраще, що можна приготувати влітку, до того ж всі продукти під рукою.
Рецепт приготування молодої картоплі з овочами доведеться кожному до душі, тому тут ми використовуємо всі наші улюблені овочі відразу разом. А для тих, у кого є свій город, це страва повинна стати хітом літа. Тому ось вам простий рецепт молодої картоплі з овочами, який не займе у вас багато часу, але, я впевнена, стане стравою цього дня.
1) перше, що нам необхідно зробити, - це ретельно вимити картоплю і відварити його до повної готовності прямо в шкірці, посолити воду.
2) Наступним етапом ми готуємо овочі, і не забуваємо мити їх. Зелену цибулю нарізаємо на досить великі частини, не менше 4 см, баклажан і цукіні нарізаємо тонкими півкільцями, а моркву кружечками. Перець розрізаємо навпіл, видаляємо насіння і так само нарізаємо на невеликі частини.
3) Оливкова олія розігріваємо на сковороді і викладаємо туди моркву, солодкий перець, баклажан і цибулю і обсмажуємо їх пару хвилин, потім кладемо до овочів картопля про смажимо ще 5 хвилин. В кінці додаємо цукіні і готуємо всі разом протягом 7 хвилин. В кінці солимо і посипаємо чорним перцем за смаком.
При подачі на стіл неодмінно прикрашаємо наше блюдо дрібно нарізаною зеленню, при бажанні можна так само додати сметану або майонез. У будь-якому випадку виходить дуже смачно!
- Картопля - 800 грам
- Цибуля зелена - 200 грам
- Морква - 2 штуки
- Перець жовтий болгарський- 1 штука
- Перець червоний болгарський - 1 штука
- Баклажан - 1 штука
- Цукіні - 2 штуки
- Масло оливкове - 3 Ст. Ложки
- Сіль - - За смаком
- Розмарин - - За смаком
- Перець чорний мелений - - За смаком
1) перше, що нам необхідно зробити, - це ретельно вимити картоплю і відварити його до повної готовності прямо в шкірці, посолити воду.
2) Наступним етапом ми готуємо овочі, і не забуваємо мити їх. Зелену цибулю нарізаємо на досить великі частини, не менше 4 см, баклажан і цукіні нарізаємо тонкими півкільцями, а моркву кружечками. Перець розрізаємо навпіл, видаляємо насіння і так само нарізаємо на невеликі частини.
3) Оливкова олія розігріваємо на сковороді і викладаємо туди моркву, солодкий перець, баклажан і цибулю і обсмажуємо їх пару хвилин, потім кладемо до овочів картопля про смажимо ще 5 хвилин. В кінці додаємо цукіні і готуємо всі разом протягом 7 хвилин. В кінці солимо і посипаємо чорним перцем за смаком.
При подачі на стіл неодмінно прикрашаємо наше блюдо дрібно нарізаною зеленню, при бажанні можна так само додати сметану або майонез. У будь-якому випадку виходить дуже смачно!