Рецепт Молода картопля з овочами фото

Молода картопля з овочами
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Картопля , Молода картопля
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Гарніри
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 50 хв.

Дуже апетитне блюдо з молодої картопельки в мундирі і свіжих овочів. Це найкраще, що можна приготувати влітку, до того ж всі продукти під рукою.

Опис приготування:

Рецепт приготування молодої картоплі з овочами доведеться кожному до душі, тому тут ми використовуємо всі наші улюблені овочі відразу разом. А для тих, у кого є свій город, це страва повинна стати хітом літа. Тому ось вам простий рецепт молодої картоплі з овочами, який не займе у вас багато часу, але, я впевнена, стане стравою цього дня.

1) перше, що нам необхідно зробити, - це ретельно вимити картоплю і відварити його до повної готовності прямо в шкірці, посолити воду.

2) Наступним етапом ми готуємо овочі, і не забуваємо мити їх. Зелену цибулю нарізаємо на досить великі частини, не менше 4 см, баклажан і цукіні нарізаємо тонкими півкільцями, а моркву кружечками. Перець розрізаємо навпіл, видаляємо насіння і так само нарізаємо на невеликі частини.

3) Оливкова олія розігріваємо на сковороді і викладаємо туди моркву, солодкий перець, баклажан і цибулю і обсмажуємо їх пару хвилин, потім кладемо до овочів картопля про смажимо ще 5 хвилин. В кінці додаємо цукіні і готуємо всі разом протягом 7 хвилин. В кінці солимо і посипаємо чорним перцем за смаком.

При подачі на стіл неодмінно прикрашаємо наше блюдо дрібно нарізаною зеленню, при бажанні можна так само додати сметану або майонез. У будь-якому випадку виходить дуже смачно!


  • Картопля - 800 грам
  • Цибуля зелена - 200 грам
  • Морква - 2 штуки
  • Перець жовтий болгарський- 1 штука
  • Перець червоний болгарський - 1 штука
  • Баклажан - 1 штука
  • Цукіні - 2 штуки
  • Масло оливкове - 3 Ст. Ложки
  • Сіль - - За смаком
  • Розмарин - - За смаком
  • Перець чорний мелений - - За смаком
Рецепт приготування молодої картоплі з овочами доведеться кожному до душі, тому тут ми використовуємо всі наші улюблені овочі відразу разом. А для тих, у кого є свій город, це страва повинна стати хітом літа. Тому ось вам простий рецепт молодої картоплі з овочами, який не займе у вас багато часу, але, я впевнена, стане стравою цього дня.

1) перше, що нам необхідно зробити, - це ретельно вимити картоплю і відварити його до повної готовності прямо в шкірці, посолити воду.

2) Наступним етапом ми готуємо овочі, і не забуваємо мити їх. Зелену цибулю нарізаємо на досить великі частини, не менше 4 см, баклажан і цукіні нарізаємо тонкими півкільцями, а моркву кружечками. Перець розрізаємо навпіл, видаляємо насіння і так само нарізаємо на невеликі частини.

3) Оливкова олія розігріваємо на сковороді і викладаємо туди моркву, солодкий перець, баклажан і цибулю і обсмажуємо їх пару хвилин, потім кладемо до овочів картопля про смажимо ще 5 хвилин. В кінці додаємо цукіні і готуємо всі разом протягом 7 хвилин. В кінці солимо і посипаємо чорним перцем за смаком.

При подачі на стіл неодмінно прикрашаємо наше блюдо дрібно нарізаною зеленню, при бажанні можна так само додати сметану або майонез. У будь-якому випадку виходить дуже смачно!

Схожі рецепти