Молочна локшина
(покроковий рецепт з фото)
Блюдо корисне і смачне. Домашню локшину обожнюють як діти, так і дорослі. Готується така локшина швидко і легко.
Локшина молочна - блюдо, знайоме кожній людині з дитинства. Воно входить в раціон дітей з 1 року, тому мамам нерідко доводиться його варити будинку. Локшина по-домашньому - це корисно, смачно і просто.
- Борошно - 650 грам
- Молоко - 1 Склянка
- Яйця - 2 штуки
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
1. Збийте разом яйця, молоко, рослинне масло і сіль.
2. У миску додайте борошно і ретельно перемішайте.
3. Тісто замісити і залиште на 30 хвилин.
4. Тісто розкачати тонким шаром і посипте борошном.
5. Поверніть тісто для локшини рулетом і наріжте смужками потрібної ширини (3-4 мм).
6. Розгорніть і підсушіть смужки локшини.
Після домашню молочну локшину можна варити. Смачного!
Після домашню молочну локшину можна варити. Смачного!