Молочна локшина в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 20 хв.
Давно хотілося приготувати молочну локшину в мультиварці. Локшини на жаль в господарстві не виявилося, але вермішель буде нічим не гірше!
Опис приготування:
Молочна локшина - страва, яке знають всі ще з дитинства. Можна подати її на сніданок або приготувати в якості легкого обіду або вечері. Вермішель у мене дрібна ("павутинка" ), готується дуже швидко! Якщо для молочного супу ви будете використовувати інші макаронні вироби, то час готування може збільшитися. Орієнтуйтеся на інструкцію з приготування до вашої вермішелі і на потужність мультиварки.
- Молоко - 3 склянки (мультистакан)
- Вода - 1 Склянка
- Вермішель - 1 Склянка
- Цукор - 2 Ст. Ложки (за смаком)
- Сіль - 1 щіпка (за смаком)
Підготуйте всі інгредієнти.
Налийте в чашу мультиварки молоко і воду. Додайте за смаком сіль і цукор.
Встановіть режим"Варка на пару" з 15 хвилин (кришку не закривайте). Як тільки молоко закипить, додайте вермішель і перемішайте.
Доведіть вермішель до кипіння, закрийте кришку і залиште на підігріві ще на 5 хвилин. Молочна локшина готова. За бажанням можна додати шматочок вершкового масла.
Смачного!