Молочна каша з гарбузом в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Молочна каша з гарбузом в мультиварці - це просто смакота! Такий сніданок буде дуже корисний дітям, та й дорослим він припаде до смаку. В мультиварці каша виходить, як ніби з печі! ...
Якщо ви ніколи до цього не пробували каші з гарбузом і вам здається, що це щось дуже дивне, не полінуйтеся прочитати, як приготувати молочну кашу з гарбузом в мультиварці, і обов'язково випробуйте рецепт у себе на кухні. Особливо він стане вам у пригоді, якщо у вас в родині є маленькі діти. Їм дуже корисно їсти на сніданок такі кашки. Буде смачно!
- Пшоно - 200 грам
- Гарбуз - 500 грам
- Молоко - 400 мілілітрів
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Вершкове масло - 50 грам
- Ванілін - За смаком
Гарбуз очистите від насіння і шкірки. Наріжте її дрібними кубиками. Чим дрібніше ви наріжете гарбуз, тим швидше приготується каша. Викладіть овоч в чашу мультиварки. Пшоно промийте під струменем проточної води і всипте до гарбузі в мультиварку.
Залийте обидва інгредієнта молоком, додайте сіль і цукор. Якщо під рукою є ванілін, то можете трохи додати його для аромату. Він відмінно підкреслить смак гарбуза. Перемішайте всі інгредієнти пластикової лопаткою.
Закрийте мультиварку і поставте її в режим "гасіння" або в режим "каша" на півгодини. Періодично поглядайте на блюдо, можливо, необхідно буде долити трохи молока або водички в процесі приготування.
Коли каша приготується, відкрийте мультиварку і покладіть в блюдо шматочок вершкового масла. Закрийте мультиварку і почекайте п'ять хвилин, щоб масло повністю розтеклося. Потім перемішайте кашу лопаткою і розкладіть її по тарілках.