Молочна пшоняна каша з гарбузом
(покроковий рецепт з фото)
Розповім вам, як приготувати молочну пшоняну кашу з гарбузом. Обов'язково порадуйте цим чудовим блюдом домочадців. Впевнена, їм теж дуже сподобається дане блюдо! смачно, апетитно і корисно!
Якщо у вас є дітки, вам просто необхідно знати кілька рецептів смачних і корисних каш. Впевнена, у вас все вийде в першого разу: блюдо поживне, ніжне, дуже апетитне! Воно сподобається і дорослим, і дітям. Раджу спробувати!
- Пшоняна крупа - 200 грам
- Молоко - 400 грам
- Гарбуз - 300 грам
- Вода - 200 грам
- Чорнослив - 10 штук
- Вершкове масло - 3 Ст. Ложки
- Цукор - За смаком
1. Ось наші інгрдеіенти. Я брала заморожену гарбуз, але звісно, свіжа краще.
2. Курагу попередньо замочимо, а пшоно добре промиємо.
3. Поріжемо курагу і гарбуз шматочками, змішаємо з кашею і заллємо 1 склянкою води. Готуємо в режимі "каша" в мультиварці.
4. Коли вода вже практично випарується, додамо молоко. Продовжуємо готувати в режимі "каша" .
5. Тепер, коли пролунав сигнал, додамо вершкове масло і цукор, перемішати і залишити постояти під кришкою ще 15 хвилин.
6. І ось наша каша готова!