Рецепт Пшоняна молочна каша фото

Пшоняна молочна каша
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти , Крупи , Молоко , Пшоно і пшениця
ПП рецепти
Для дітей , На сніданок
Гарячі страви , Каші
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Пшоняна каша відрізняється насиченим смаком і приємною текстурою. Давайте розберемося, як приготувати пшоняну молочну кашу, щоб вона вийшла ніжною і ароматною. Відмінний корисний сніданок.

Опис приготування:

Будь-які молочні каші дуже корисні, особливо в дитячому харчуванні. Зазвичай діти не люблять каші, але пшоняна при цьому - виняток. Завдяки насиченому аромату вона прекрасно йде в меню. Крім того, можна оформити таку кашку як солоне блюдо, підсмаживши на сковороді шматочки бекону і з'єднавши з кашею. Пробуйте різні варіанти і зробіть свій раціон за допомогою круп.

  • Молоко - 3 склянки
  • Пшоно - 1 Склянка
  • Цукор - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - 1/4 чайних ложки
1
Щоб уникнути гіркоти в каші, добре промийте пшоно.
2
Молоко доведіть до кипіння і всипте туди пшоно. Готуйте на повільному вогні хвилин 30.
3
Додайте цукор, сіль і зніміть з вогню.
4
Після завершення готування укутайте кашу в покривало на 30 хвилин.
5
Подавайте до столу з маслом. Смачного!

Схожі рецепти