Пшоняна молочна каша
(покроковий рецепт з фото)
Пшоняна каша відрізняється насиченим смаком і приємною текстурою. Давайте розберемося, як приготувати пшоняну молочну кашу, щоб вона вийшла ніжною і ароматною. Відмінний корисний сніданок.
Будь-які молочні каші дуже корисні, особливо в дитячому харчуванні. Зазвичай діти не люблять каші, але пшоняна при цьому - виняток. Завдяки насиченому аромату вона прекрасно йде в меню. Крім того, можна оформити таку кашку як солоне блюдо, підсмаживши на сковороді шматочки бекону і з'єднавши з кашею. Пробуйте різні варіанти і зробіть свій раціон за допомогою круп.
- Молоко - 3 склянки
- Пшоно - 1 Склянка
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 1/4 чайних ложки
1
Щоб уникнути гіркоти в каші, добре промийте пшоно.
2
Молоко доведіть до кипіння і всипте туди пшоно. Готуйте на повільному вогні хвилин 30.
3
Додайте цукор, сіль і зніміть з вогню.
4
Після завершення готування укутайте кашу в покривало на 30 хвилин.
5
Подавайте до столу з маслом. Смачного!