Молочна пшоняна каша з родзинками
(покроковий рецепт з фото)
Пшоняна каша завжди виходить дуже смачною! При цьому вона ще й дуже корисною. А приготована на молоці, каша виходить ще і дуже ніжною, ситної. Спробуйте!
Скільки не готуй різних сніданків - каша завжди буде найпопулярнішим блюдом. Це смачне, поживна і корисна страва. Доповнити кашу можна чим завгодно, в даному випадку це родзинки. Відмінний початок дня!
- Пшоно - 1 склянок
- Молоко - 1, 5 L
- Сіль - 1 Щепоток
- Цукор - 3-4 Ст. Ложок
- Ізюм - 100 грам
- Вершкове масло - 20 грам
Перш за все поставте грітися молоко. В окремій чаші залийте пшоно окропом і залиште на 5 хвилин. Потім воду злийте, пшоно промийте. Це необхідно для того, щоб з пшона пішла гіркота.
Ізюм залийте окропом на 5 хвилин.
У кипляче молоко додайте сіль, цукор і пшоно. Доведіть до кипіння і готуйте на маленькому вогні хвилин 15 або до готовності пшона.
Потім додайте в кашу пропарений родзинки. Перемішайте.
Подавайте кашу, додавши в неї трохи вершкового масла.
Смачного!
Смачного!