Пшоняна каша з родзинками і курагою
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную найпростіший і корисний рецепт сніданку. Він унііверсален і підходить для всіх! Рекомендую таку кашу дітям, адже в ній багато користі. Ось, як приготувати пшоняну кашу з родзинками і курагою!
Пшоняна каша - джерело корисних речовин для нашого здоров'я. У ній міститься величезна кількість вітамінів і мінералів. У поєднанні з курагою і родзинками каша стає ще більш корисною. А смак у неї - просто чудо!
- Ізюм - 50 грам
- Чорнослив - 50 грам
- Вершкове масло - 50 грам
Сухофрукти спочатку промиваємо в теплій воді, а потім обдаємо прохолодною. Нашу пшенку промиваємо в декількох водах, а потім залишаємо в окропі на 3-5 хвилин. Так вона не буде гірчити.
У цей час нарізаємо дрібно курагу. Кашу закладаємо в мультиварку, засипаємо сухофруктами, цукром за смаком, додаємо дрібку солі. Всю цю суміш заливаємо молоком.
Ставимо мультиварку в режим "молочна каша" . Готовим блюдо, поки не зазвучить сигнал стоп. Відкриваємо кришку, додаємо шматочок масла для смаку. Смачного!