Рецепт Каша пшоняна з родзинками фото

Каша пшоняна з родзинками
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Фрукти , Крупи , Сухофрукти , Пшоно і пшениця , Ізюм
Пісні страви
Для дітей , На сніданок , Від 3 років , Від 5 років
Гарячі страви , Каші
Кількість порцій: 1-2
Час приготування: 30 хв.

Приготування пшоняної каші - справа нехитра і нічого незвичайного в ньому немає. Але варто додати в кашу родзинки і ще кілька інгредієнтів, як страва набуває приголомшливий смак. Ви тільки спробуйте!

Опис приготування:

До вашої уваги - простий рецепт приготування каші пшоняної з родзинками. Потрібно попередньо замочити родзинки в свежезаваренним міцному чаї. Кашу відваріть на молоці, практично до готовності, засипте родзинки і відправте блюдо доходити в розігріту духовку. Гарного дня!

  • Пшоно - 100 грам
  • Молоко - 500 мілілітрів
  • Ізюм - 50 грам
  • Чай чорний - 5 грам
  • Цукровий пісок - 30 грам
  • Кориця мелена - 5 грам
  • Сіль морська - 5 грам
каша пшоняна з родзинками - фото крок 1
Заваріть міцний чай і замочіть в ньому родзинки. Через півгодини чай злийте.
каша пшоняна з родзинками - фото крок 2
Пшоно відваріть в молоці до готовності, посолити за смаком.
каша пшоняна з родзинками - фото крок 3
Додайте в кашу родзинки. Помістіть жароміцних каструлю на 15 хвилин в духовку, накривши кришкою.
каша пшоняна з родзинками - фото крок 4
Присипте готову страву корицею і цукром. Смачного!

Схожі рецепти