Каша пшоняна з родзинками
(покроковий рецепт з фото)
Приготування пшоняної каші - справа нехитра і нічого незвичайного в ньому немає. Але варто додати в кашу родзинки і ще кілька інгредієнтів, як страва набуває приголомшливий смак. Ви тільки спробуйте!
До вашої уваги - простий рецепт приготування каші пшоняної з родзинками. Потрібно попередньо замочити родзинки в свежезаваренним міцному чаї. Кашу відваріть на молоці, практично до готовності, засипте родзинки і відправте блюдо доходити в розігріту духовку. Гарного дня!
- Пшоно - 100 грам
- Молоко - 500 мілілітрів
- Ізюм - 50 грам
- Чай чорний - 5 грам
- Цукровий пісок - 30 грам
- Кориця мелена - 5 грам
- Сіль морська - 5 грам
Заваріть міцний чай і замочіть в ньому родзинки. Через півгодини чай злийте.
Пшоно відваріть в молоці до готовності, посолити за смаком.
Додайте в кашу родзинки. Помістіть жароміцних каструлю на 15 хвилин в духовку, накривши кришкою.
Присипте готову страву корицею і цукром. Смачного!