Пшоняна каша з родзинками
(покроковий рецепт з фото)
Пропонований вашій увазі рецепт приготування пшоняної каші з родзинками дозволить страві залишатися корисним, при цьому додасть йому оригінальний і приємний смак і наповнить приміщення ніжним ароматом.
Прочитайте цей рецепт і дізнайтеся, як приготувати пшоняну кашу з родзинками. Зберігши всі корисні якості каші, будучи наповненим мінералами і вітамінами натуральним продуктом, в поєднанні з родзинками вона наповнюється виноградним ароматом, і набуває нових смакові якості і корисні складові, властиві родзинок. Продукт можна порекомендувати не тільки для дитячого і дієтичного харчування, але і як просто смачна страва для щоденного меню будь-якої людини.
- Пшенична крупа - 1 Склянка
- Молоко - 1, 5 склянки
- Вода - 0, 75 склянки
- Ізюм - 50 грам
- Вершкове масло - За смаком
- Цукор - 1-3 Ст. Ложок
- Сіль - 1 щіпка
1. Перед тим, як приготувати пшоняну кашу з родзинками, підготуйте крупу. Для цього промийте її кілька разів. Потрібно, щоб вода стала прозорою.
2. Залийте в крупу молоко. Для отримання звичайної каші рідини береться в два рази більше, ніж крупи. Якщо ви готуєте рідкісну кашу, кількість молока збільште.
3. Поставте ємність з крупою на вогонь. Покладіть сіль і цукор. Доведіть до кипіння, накрийте кришкою і продовжуйте готувати на повільному вогні. Продовжуйте варити. Час приготування варіюється від 25 до 40 хвилин. Якщо вода майже випарується, а каша ще не стала розсипчастою, укутайте каструлю рушником. Можна додати трохи рідини: води або молока. В цьому випадку кашу доведеться перекипятить.
4. Поки каша вариться, займіться родзинками. Залийте його окропом, дайте трохи пропарити і злийте воду. У готову кашу покладіть масло і всипте родзинки. Каша готова.