Рецепт Пшоняна каша з родзинками фото

Пшоняна каша з родзинками
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Фрукти , Крупи , Сухофрукти , Пшоно і пшениця , Ізюм
Пісні страви , Веганські страви
На полуденок , На сніданок
Гарячі страви , Каші
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 40 хв.

Пропонований вашій увазі рецепт приготування пшоняної каші з родзинками дозволить страві залишатися корисним, при цьому додасть йому оригінальний і приємний смак і наповнить приміщення ніжним ароматом.

Опис приготування:

Прочитайте цей рецепт і дізнайтеся, як приготувати пшоняну кашу з родзинками. Зберігши всі корисні якості каші, будучи наповненим мінералами і вітамінами натуральним продуктом, в поєднанні з родзинками вона наповнюється виноградним ароматом, і набуває нових смакові якості і корисні складові, властиві родзинок. Продукт можна порекомендувати не тільки для дитячого і дієтичного харчування, але і як просто смачна страва для щоденного меню будь-якої людини.

  • Пшенична крупа - 1 Склянка
  • Молоко - 1, 5 склянки
  • Вода - 0, 75 склянки
  • Ізюм - 50 грам
  • Вершкове масло - За смаком
  • Цукор - 1-3 Ст. Ложок
  • Сіль - 1 щіпка
пшоняна каша з родзинками - фото крок 1
1. Перед тим, як приготувати пшоняну кашу з родзинками, підготуйте крупу. Для цього промийте її кілька разів. Потрібно, щоб вода стала прозорою.
пшоняна каша з родзинками - фото крок 2
2. Залийте в крупу молоко. Для отримання звичайної каші рідини береться в два рази більше, ніж крупи. Якщо ви готуєте рідкісну кашу, кількість молока збільште.
пшоняна каша з родзинками - фото крок 3
3. Поставте ємність з крупою на вогонь. Покладіть сіль і цукор. Доведіть до кипіння, накрийте кришкою і продовжуйте готувати на повільному вогні. Продовжуйте варити. Час приготування варіюється від 25 до 40 хвилин. Якщо вода майже випарується, а каша ще не стала розсипчастою, укутайте каструлю рушником. Можна додати трохи рідини: води або молока. В цьому випадку кашу доведеться перекипятить.
пшоняна каша з родзинками - фото крок 4
4. Поки каша вариться, займіться родзинками. Залийте його окропом, дайте трохи пропарити і злийте воду. У готову кашу покладіть масло і всипте родзинки. Каша готова.

Схожі рецепти