Глазур для паски молочна
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви самі пекли паски, то ви напевно стикалися з тим, що для них необхідно зробити прикраса. Іноді часу на нього зовсім залишається мало, адже основні зусилля пішли на заміс тесту.
Тоді потрібно швидко щось придумати, щоб врятувати ситуацію до початку святкування. Саме в такому випадку вам знадобиться мій рецепт. Він про те, як приготувати глазур для паски молочну. Всього два інгредієнта, кілька хвилин вашого вільного часу - і вона готова! Чи впорається навіть новачок в такій справі.
- Цукрова пудра - 150 грам
- Молоко - 3 Ст. Ложки
Закип'ятіть молоко. В іншу ємність просійте цукрову пудру.
З'єднайте інгредієнти в мисці, збивайте їх міксером протягом 4-х хвилин.
Як тільки глазур охолоне і загусне, нею можна прикрашати паску.