Глазур для паски молочна
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 6
Час приготування: 15 хв.
Якщо ви самі пекли паски, то ви напевно стикалися з тим, що для них необхідно зробити прикраса. Іноді часу на нього зовсім залишається мало, адже основні зусилля пішли на заміс тесту.
Опис приготування:
Тоді потрібно швидко щось придумати, щоб врятувати ситуацію до початку святкування. Саме в такому випадку вам знадобиться мій рецепт. Він про те, як приготувати глазур для паски молочну. Всього два інгредієнта, кілька хвилин вашого вільного часу - і вона готова! Чи впорається навіть новачок в такій справі.
- Цукрова пудра - 150 грам
- Молоко - 3 Ст. Ложки
Закип'ятіть молоко. В іншу ємність просійте цукрову пудру.
З'єднайте інгредієнти в мисці, збивайте їх міксером протягом 4-х хвилин.
Як тільки глазур охолоне і загусне, нею можна прикрашати паску.