Млинці зі свининою
(покроковий рецепт з фото)
Одне з моїх улюблених страв - це тонкі млинці, проте, напівфабрикати не викликають довіри. Розповім, як приготувати млинці зі свининою. Ситні і смачні, добре підходять для перекусу або сніданку.
Намагаюся не купувати напівфабрикати, адже незрозуміло, що там всередині. А ось домашні млинці, зроблені з любов'ю і з якісних продуктів - це інша справа. Такі млинці можна зробити з будь-яким м'ясом (курка, свинина, яловичина). Подаю їх зі сметаною, кетчупом, майонезом або гірчицею.
- Свинина - 200 грам
- Цибуля - 1/2 штуки
- Соняшникова олія - За смаком
- Борошно - За смаком
- Сироватка - 1/3 склянки
- Яйце - 1 штука
- Сіль - За смаком
1. Начинку для млинців я готую вже з відвареного м'яса, так начинка буде соковитіше і ніжніше, використовую не тільки м'ясо, але і залишки бульйону.
2. Подрібнюю необхідну кількість м'яса через м'ясорубку.
3. Половину ріпчастої цибулі нарізаю дрібними кубиками (чим дрібніше, тим краще).
4. Сковороду розігріваю з соняшниковою олією, потім викладаю туди цибулю і обсмажую його практично до готовності.
5. Додаю до цибулі подрібнене м'ясо, перемішую.
6. Вливаю в сковороду невелику кількість бульйону, так начинка буде більш соковитою, за смаком солю.
7. В миску вбиваю яйцо, додаю 1 щіпку солі, ретельно перемішую.
8. Вливаю необхідну кількість молочної сироватки і знову перемішую.
9. Потроху всипав заздалегідь просіяне борошно, щоб вийшла рідка консистенція.
10. Гарненько перемішую, щоб не було грудочок, і вливаю соняшникову олію, залишаю масу на 30 хвилин.
11. Сковороду розігріваю з невеликою кількістю рослинного масла. Виливаю ополоником тісто, обсмажую млинці з двох сторін.
12. Невелика кількість начинки викладаю по центру млинчика, загортаю його. Проробляю ті ж дії з іншими млинцями.
13. Подаю млинці зі сметаною, смачного!