Млинці з начинкою «тріо»
(покроковий рецепт з фото)
Навіть млинці можна назвати відповідним блюдом для святкового столу, головне - красиво їх подати! У цьому рецепті ви дізнаєтеся, як приготувати млинці з начинкою "тріо", красиву і смачну випічку.
Пропоную вам дізнатися ще один рецепт приготування млинців з начинкою. На цей раз відразу з трьома начинками! Такі млинці виходять дуже ефектними на вигляд через поєднання маку, сиру і вишні в одному великому млинці. Такі млинці можна приготувати в якості полудня або десерту на святковий стіл. В останньому випадку рекомендую прикрасити їх шоколадним або кленовим сиропом.
- Борошно - 130 грам
- Молоко тепле - 500 мілілітрів
- Молоко - 150 мілілітрів
- Куряче яйце - 2 штуки
- Рослинну рафіновану олію - 3 Ст. Ложки
- Цукрова пудра - 1, 5 Ст. Ложки
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Сир - 150 грам
- Ванільний цукор - 0, 5 чайних ложки
- Мак - 100 грам
- Вишня консервована - 150 грам (без кісточок)
1. Приготуйте тісто: яйця змішайте з сіллю, чайною ложкою цукру і перемішайте віночком. Додайте 250 мл теплого молока (30 З) і невеликими порціями додайте, постійно помішуючи, просіяне борошно.
2. Додайте ще 250 мл теплого молока, рослинного масла і перемішайте. Залиште тісто при кімнатній температурі на 30 хвилин.
3. Приготуйте начинку: мак змішайте з молоком і цукром. Доведіть до кипіння і проваріть при постійному помішуванні 15 хвилин, після чого зніміть з вогню і остудіть при кімнатній температурі.
4. Перед випічкою перемішайте тісто і обсмажте на добре розігрітій сковороді 12 маленьких і 4 великих млинчика. Мак подрібніть за допомогою блендера. Сир змішайте з цукровою пудрою і ванільним цукром, змішайте за допомогою блендера.
5. Вишню відіжміть від зайвої соку. Змастіть кожної начинкою по 4 маленьких млинчика, після чого загорніть три млинчика з різною начинкою в один великий. Розріжте млинці. Смачного!