Рецепт Млинці з начинкою «тріо» фото

Млинці з начинкою «тріо»
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Корейська кухня
Борошно , Ягоди , Молочні продукти , Сир , Молоко , Вишня
Пісні страви
На полуденок , Для дітей , На святковий стіл , На сніданок , Десерт , Полудень , День народження , Фуршет
Випічка , Страви з начинкою , Млинці
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Навіть млинці можна назвати відповідним блюдом для святкового столу, головне - красиво їх подати! У цьому рецепті ви дізнаєтеся, як приготувати млинці з начинкою"Тріо" , красиву і смачну випічку.

Опис приготування:

Пропоную вам дізнатися ще один рецепт приготування млинців з начинкою. На цей раз відразу з трьома начинками! Такі млинці виходять дуже ефектними на вигляд через поєднання маку, сиру і вишні в одному великому млинці. Такі млинці можна приготувати в якості полудня або десерту на святковий стіл. В останньому випадку рекомендую прикрасити їх шоколадним або кленовим сиропом.

  • Борошно - 130 грам
  • Молоко тепле - 500 мілілітрів
  • Молоко - 150 мілілітрів
  • Куряче яйце - 2 штуки
  • Рослинну рафіновану олію - 3 Ст. Ложки
  • Цукрова пудра - 1, 5 Ст. Ложки
  • Цукор - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
  • Сир - 150 грам
  • Ванільний цукор - 0, 5 чайних ложки
  • Мак - 100 грам
  • Вишня консервована - 150 грам (без кісточок)
млинці з начинкою
1. Приготуйте тісто: яйця змішайте з сіллю, чайною ложкою цукру і перемішайте віночком. Додайте 250 мл теплого молока (30 З) і невеликими порціями додайте, постійно помішуючи, просіяне борошно.
млинці з начинкою
2. Додайте ще 250 мл теплого молока, рослинного масла і перемішайте. Залиште тісто при кімнатній температурі на 30 хвилин.
млинці з начинкою
3. Приготуйте начинку: мак змішайте з молоком і цукром. Доведіть до кипіння і проваріть при постійному помішуванні 15 хвилин, після чого зніміть з вогню і остудіть при кімнатній температурі.
млинці з начинкою
4. Перед випічкою перемішайте тісто і обсмажте на добре розігрітій сковороді 12 маленьких і 4 великих млинчика. Мак подрібніть за допомогою блендера. Сир змішайте з цукровою пудрою і ванільним цукром, змішайте за допомогою блендера.
млинці з начинкою
5. Вишню відіжміть від зайвої соку. Змастіть кожної начинкою по 4 маленьких млинчика, після чого загорніть три млинчика з різною начинкою в один великий. Розріжте млинці. Смачного!

Схожі рецепти