Сирний десерт «тріо»
(покроковий рецепт з фото)
Дуже часто дітей складно змусити з'їсти сир. Але я знайшла рецепт, який вирішив цю проблему. Сирний десерт "тріо" не залишив байдужими ні молодших, ні старших. Спробуйте приготувати!
Дуже зручно такий десерт зробити з вечора, а вранці подати до сніданку. Замість малини, ви можете взяти будь-які ягоди або ягідний сироп, який забарвить сирну масу.
- Сир - 400 грам
- Крем - 450 грам
- Желатин - 5 чайних ложок
- Цукор - 7 Ст. Ложок
- Малина - 70 грам
- Какао-порошок - 1, 5 чайних ложки

Підготуйте необхідні інгредієнти.

Залийте желатин 3/4 склянки води. Залиште на 30 хвилин.

У чашу покладіть сир, сметану, цукор і пробийте занурювальним блендером до однорідного стану.

Набряклий желатин нагрійте до розчинення, але не кип'ятіть.
Додайте до сирної маси. Перемішайте.
Додайте до сирної маси. Перемішайте.

Розділіть отриману масу на три частини.
Першу частину змішайте з малиною, пробийте блендером до однорідного стану. Другу частину змішайте з какао. Третю залиште білої.
Першу частину змішайте з малиною, пробийте блендером до однорідного стану. Другу частину змішайте з какао. Третю залиште білої.

Візьміть глибокі креманки і викладіть перший шар.

Другий шар.

І третій шар. Якщо дозволяє висота креманки, то можна повторити шари.

Декорують за бажанням і приберіть в холодильник на 4-5 годин.

Перед подачею прикрасьте свіжими ягодами і шоколадом.

Смачного!