Пиріг «тріо»
(покроковий рецепт з фото)
Вироби з тіста, приготованого за цим рецептом, виходять дуже повітряними і довго не черствіють. Тому розповім, як приготувати пиріг "тріо" - дуже ніжний пиріг з різною начинкою.
Пиріг "тріо" називається так через те, що в ньому поєднуються три різних начинки. Ви можете використовувати ваші улюблені начинки: наприклад, відварені яйця з зеленню, капусту або м'ясо з овочами. Рекомендую випікати пиріжки саме в формі пирога, так він виходить дуже оригінальним і красивим. Ви можете спекти окремі пиріжки або просто булочки з цього тесту, вони надовго залишаться повітряними і ніжними завдяки рослинній олії.
- Борошно - 400-430 грам
- Кисле молоко - 225 мілілітрів
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Сухі дріжджі - 1, 5 чайних ложки
- Рослинна олія - 100 мілілітрів

1. Приготуйте тісто: сухі дріжджі розведіть в підігрітою сироватці з цукром. Залиште на 10 хвилин при кімнатній температурі. У просіяне борошно додайте дріжджі і замісити тісто протягом 5 хвилин.

2. Додайте сіль і рафінована рослинна олія. Вимісити тісто до однорідного стану. Накрийте його харчовою плівкою і залиште при кімнатній температурі на 1 час, щоб воно збільшилося вдвічі.

3. Тісто злегка обомніте і розкачайте в пласт товщиною 3-4 мм. Виріжте кружечки і начините будь-якою начинкою. Потім акуратно з'єднайте краї пиріжків і викладіть їх шарами в змащену олією форму.

4. Накрийте форму рушником на 40 хвилин, щоб пиріжки підійшли. Випікайте в розігрітій до 180 градусів духовці 45 хвилин. Смачного!