Млинці в клярі
(покроковий рецепт з фото)
Смачні млинці родом з Західної України. Це не просто російські млинці. Це продовження "банкету" і варіація на український мотив.
Замішайте тісто, окремо приготуйте начинку для млинців. Млинці обсмажте як зазвичай з двох сторін до готовності. Потім розподіліть начинку по млинцю, скрутіть трикутником і занурте в кляр. Обсмажте і подавайте зі сметаною. Смачного!
- Молоко - 1 Склянка
- Окріп - 1 Склянка
- Борошно пшеничне - 1, 5 склянки
- Оливкова олія - 3 Ст. Ложки
- Яйце - 4 штуки
- Сир - 300 грам
- Крем - 2 Ст. Ложки
- Ізюм - 50 грам
- Цукор - 1 Склянка
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1 щіпка

Для приготування страви вбийте в миску 2 яйця. Додайте 2 ст. Ложки цукру, щипку соли. Збийте.

Влийте окріп (1 склянка), слідом 1 стакан молока. Збийте.

Просійте борошно. Додайте розпушувач. Замісити тісто. В останню чергу влийте 2-3 ст. Ложки рослинної олії. Тісто готове до обсмажуванні млинців. Дайте йому відпочити 10 хвилин.

На гарячій сковороді з додаванням рослинної олії обсмажте млинці звичним способом з двох сторін.

Приготуйте сирну начинку. Змішайте сир, трохи сметани, розпарені родзинки.

У начинку додайте трохи цукру. Чи не кладіть багато цукру. Сир виділить сироватку і млинці потечуть. Кожен млинець розрізаємо на 2 частини. У центрі половинки викладаємо 1 немає. Ложку начинки.

Сирну начинку можна трохи розподілити по млинцю.

Поверніть два краю млинця до центру. Отримаємо трикутник.

У нас залишилися 2 яйця. Додайте 3 ст. Ложки молока. Збийте яйця з молоком.

Занурте трикутник млинцевий в яєчну суміш і обсмажте з двох сторін на сковороді.

Подайте до столу зі сметаною. Смачно з чаєм і просто так.