Рецепт Млинці на опарі фото

Млинці на опарі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто
Вегетаріанське харчування
На полуденок , На сніданок
Випічка , Млинці
Кількість порцій: 20-25
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Для всіх любителів цієї традиційної для російської кухні випічки хочу запропонувати в якості різноманітності відмінний рецепт приготування млинців на опарі.

Опис приготування:

1. Насамперед потрібно зайнятися безпосередньо опарою. Для цього нагрійте трохи 2 склянки молока і розчиніть в ньому дріжджі.

2. Додайте щіпку цукру і приблизно склянку борошна. Перемішайте все як слід до однорідності. Накрийте миску рушником і поставте в теплому місці. Дайте постояти близько години.

3. Яйця збийте в невеликій мисці з сіллю і цукром.

4. Влийте в опару яйця і всипте борошно. Почніть збивати, поки тісто не стане однорідним. При бажанні в рецепті приготування млинців на опарі можна використовувати цедру апельсина або лимона, корицю, ванілін або інші ароматизатори.

5. Підливайте потроху молоко, продовжуючи перемішувати. В кінці не забудьте додати рослинне масло.

6. Знову поставте тісто в тепло, дайте йому підійти. Слідкуйте за процесом, щоб після першого підйому акуратно перемішати і дати підійти ще раз. Знову перемішати.

7. Після наступного (третього) підйому можна приступати до смаження. Попередньо обов'язково прогрійте сковороду як слід.

Ось і весь секрет, як приготувати млинці на опарі в домашніх умовах. Подавати до столу їх можна з ягодами, Топпінг, сметаною, медом і будь-якими іншими добавками за смаком.

  • Молоко - 4 склянки
  • Борошно - 2-2.5 склянки
  • Дріжджі сухі - 1 Ст. Ложка
  • Цукор - 3 Ст. Ложки
  • Сіль - 1 щіпка
  • Яйце - 2-3 штук
  • Рослинна олія - 2-3 Ст. Ложок
1. Насамперед потрібно зайнятися безпосередньо опарою. Для цього нагрійте трохи 2 склянки молока і розчиніть в ньому дріжджі.

2. Додайте щіпку цукру і приблизно склянку борошна. Перемішайте все як слід до однорідності. Накрийте миску рушником і поставте в теплому місці. Дайте постояти близько години.

3. Яйця збийте в невеликій мисці з сіллю і цукром.

4. Влийте в опару яйця і всипте борошно. Почніть збивати, поки тісто не стане однорідним. При бажанні в рецепті приготування млинців на опарі можна використовувати цедру апельсина або лимона, корицю, ванілін або інші ароматизатори.

5. Підливайте потроху молоко, продовжуючи перемішувати. В кінці не забудьте додати рослинне масло.

6. Знову поставте тісто в тепло, дайте йому підійти. Слідкуйте за процесом, щоб після першого підйому акуратно перемішати і дати підійти ще раз. Знову перемішати.

7. Після наступного (третього) підйому можна приступати до смаження. Попередньо обов'язково прогрійте сковороду як слід.

Ось і весь секрет, як приготувати млинці на опарі в домашніх умовах. Подавати до столу їх можна з ягодами, Топпінг, сметаною, медом і будь-якими іншими добавками за смаком.

Схожі рецепти