Млинці на опарі дріжджові
(покроковий рецепт з фото)
Дріжджові млинці на опарі готуються легко, але потрібно витратити досить багато часу, в порівнянні з традиційним приготуванням млинців. Але результат того вартий - млинці виходять дуже смачні!
Млинці на опарі дріжджові виходять по-особливому смачними. Та й смажити їх легше набагато - вони не рвуться, тісто добре розтікається по сковороді, в результаті чого виходять ідеальні ажурні тонкі млинці. За цим рецептом навіть перший млинець ніколи не виходить грудкою. Звичайно, все це вимагає витрат, у нашому випадку - часу. На приготування млинців на опарі йде приблизно 1, 5 годину, якщо у вас є стільки часу, то результат вас порадує. Отже, перед вами покроковий рецепт, як приготувати млинці на опарі дріжджові, дотримуйтесь його і у вас все вийде! Я пропоную рецепт солодких млинчиків, в них можна загорнути сирну або фруктову начинку. Якщо хочете приготувати несолодкі млинці і подати їх в якості закуски, то замість цукру додайте в тісто сіль.
- Молоко - 250 грам
- Вода тепла - 150 грам
- Яйце - 1 штука
- Дріжджі сухі - 5 грам
- Борошно - 6 Ст. Ложок
- Рослинна олія - 30 грам
- Цукор - 1 Ст. Ложка