Млинці, фаршировані яйцем
(покроковий рецепт з фото)
Чи не хочете замінити традиційну яєчню на сніданок на дещо більш смачне, але з тими ж, так улюбленими вами яйцями?
Ви вирішили з ранку насмажити млинців, а чоловік вимагає на сніданок яйця? Я розповім вам, як зробити млинці, фаршировані яйцем. І все будуть ситі і задоволені. Якщо у вас немає сиру для начинки, не турбуйтеся - без нього спокійно можна обійтися. Замініть сир на ложку майонезу або сметани, можна додати свіжу зелень. Розповідаю, як приготувати млинці, фаршировані яйцями.
- Молоко - 1, 5 склянки
- Яйця - 4 штуки(2 яйця зварити, 2 - в тісто)
- Борошно - 3-3, 5 Ст. Ложки
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1 щіпка
- Сир - 50 грам
У тепле молоко вбиваємо яйця, додаємо сіль і цукор. Добре збиваємо і всипаємо борошно. Розмішуємо і додаємо рослинне масло. Тісто для млинців готове.
Сир натираємо на тертці. Можна на крупній, можна на дрібній. Він нам потрібен для того, щоб скріпити між собою начинку з яєць.
Варені яйця очищаємо і нарізаємо дрібними кубиками. Додаємо до них сир. Можна злегка посолити і поперчити. Добре розмішуємо начинку.
Поки ми готували начинку, тісто у нас добре расстояться. Перемішуємо його і випікаємо на розігрітій сковороді тонкі млинці.
На середину млинця викладаємо частину начинки
І загортаємо млинець так, щоб начинка не висипалася. Загорнуті млинці обсмажуємо на вершковому маслі і подаємо до столу.