Млинцевий пиріг з м'ясом
(покроковий рецепт з фото)
Мабуть, не помилюся, якщо назву ця страва класикою. Такі пироги хоч раз робила кожна господиня! А якщо немає, ось мій простий рецепт млинцевого пирога з м'ясом! Смачно і ситно вийде!
Перед вами цікавий і простий рецепт млинцевого пирога з м'ясом. Рекомендую всім приготувати його, адже це дуже смачне і досить ситне блюдо, його не соромно і гостям на свято подати, і самому з'їсти голодним і холодним зиязикам вечором. Загалом, раджу настійно! Мал, якщо не любите, можете не додавати, він тут великої ролі не грає, просто залишився у мене від попереднього обіду, чого добру пропадати? Загалом, рекомендую!
- Молоко - 600 мілілітрів
- Яйця - 2 штуки
- Цибуля - 1 штука
- Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
- Борошно - 200 грам
- Фарш - 400 грам
- Рис відварний - 50 грам
- Цукор - 1.5 Ст. Ложки
- Сода - 0.5 чайних ложки
1. Для початку треба спекти тонкі млинці. Перетираємо яйця з цукром, додаємо молоко, соду, масло і борошно, зробимо рідке тісто.
2. Тепер смажимо їх на сковороді, кожен млинець з двох сторін.
3. Складаємо млинці в стопку, не забуваючи кожен промазати начинкою. Для начинки я обсмажую подрібнену цибулю з фаршем і вже звареним рисом, а потім додаю спеції за смаком. Цією сумішшю змащую кожен млинець.
4. Нехай тепер 15 хвилин готується наш пиріг в печі при температурі в 180 градусів. От і все! нарізаємо і подаємо до столу!