Рецепт Млинцевий пиріг з м'ясом фото

Млинцевий пиріг з м'ясом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , М'ясо , Молочні продукти , Фарш
Вегетаріанське харчування
На обід
Випічка , Пироги
Кількість порцій: 5-8
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Мабуть, не помилюся, якщо назву ця страва класикою. Такі пироги хоч раз робила кожна господиня! А якщо немає, ось мій простий рецепт млинцевого пирога з м'ясом! Смачно і ситно вийде!

Опис приготування:

Перед вами цікавий і простий рецепт млинцевого пирога з м'ясом. Рекомендую всім приготувати його, адже це дуже смачне і досить ситне блюдо, його не соромно і гостям на свято подати, і самому з'їсти голодним і холодним зиязикам вечором. Загалом, раджу настійно! Мал, якщо не любите, можете не додавати, він тут великої ролі не грає, просто залишився у мене від попереднього обіду, чого добру пропадати? Загалом, рекомендую!

  • Молоко - 600 мілілітрів
  • Яйця - 2 штуки
  • Цибуля - 1 штука
  • Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
  • Борошно - 200 грам
  • Фарш - 400 грам
  • Рис відварний - 50 грам
  • Цукор - 1.5 Ст. Ложки
  • Сода - 0.5 чайних ложки
млинцевий пиріг з м'ясом - фото крок 1
1. Для початку треба спекти тонкі млинці. Перетираємо яйця з цукром, додаємо молоко, соду, масло і борошно, зробимо рідке тісто.
млинцевий пиріг з м'ясом - фото крок 2
2. Тепер смажимо їх на сковороді, кожен млинець з двох сторін.
млинцевий пиріг з м'ясом - фото крок 3
3. Складаємо млинці в стопку, не забуваючи кожен промазати начинкою. Для начинки я обсмажую подрібнену цибулю з фаршем і вже звареним рисом, а потім додаю спеції за смаком. Цією сумішшю змащую кожен млинець.
млинцевий пиріг з м'ясом - фото крок 4
4. Нехай тепер 15 хвилин готується наш пиріг в печі при температурі в 180 градусів. От і все! нарізаємо і подаємо до столу!

Схожі рецепти