Рецепт Млинцевий пиріг з печінкою фото

Млинцевий пиріг з печінкою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, М'ясо, Субпродукти, Печінка
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Випічка, Пироги

Дуже ситне повноцінне блюдо, яке буде добре виглядати як на святковому столі, так і на сімейній вечері. Готується воно по верствам. Виходить досить багато порцій.

Для всіх, хто не знає, як приготувати млинцевий пиріг з печінкою, я додаю покрокові дії. В принципі, готується такий вид випічки досить просто. Головне - зробити млинці і правильну начинку. Такий пиріг порадує всіх любителів печінкових страв.

  • Яловича або теляча печінка - 500 грам
  • Майонез - 250 грам
  • Варені яйця - 5 штук
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Молоко - 500 мілілітрів
  • Цукор - 1 Ст. Ложка
  • Сода - 2 Ст. Ложки
  • Борошно - 200 грам
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
млинцевий пиріг з печінкою - фото крок 1
Готуємо для початку млинці для пирога, нам їх знадобитися 10 штук. 2 яйця збити з сіллю і цукром. Додаємо рослинне масло, перемішуємо, додаємо молоко, перемішуємо, додаємо соду і борошно і, звичайно, перемішуємо. У нас вийшло млинцеве тісто.
млинцевий пиріг з печінкою - фото крок 2
Розігріваємо сковорідку, наливаємо трохи рослинного масла. Тісто наливаємо в центр сковорідки і круговими рухами збільшуємо наш млинець. Як тільки нижня частина млинця починає червоніти, ми його перевертаємо. Так для пирога нам буде необхідно 10 млинців.
млинцевий пиріг з печінкою - фото крок 3
Беремо м'ясорубку, заздалегідь відварену печінку перекручуємо разом з трьома вареними яйцями. Дрібно нарізаємо цибулю, трохи обсмажуємо його. Після обсмажування перемішуємо підготовлений лук з отриманим фаршем, додаємо майонез і ще раз ретельно перемішуємо. Начинка для пирога готова.

Схожі рецепти