Млинцевий пиріг з печінкою
(покроковий рецепт з фото)
Дуже ситне повноцінне блюдо, яке буде добре виглядати як на святковому столі, так і на сімейній вечері. Готується воно по верствам. Виходить досить багато порцій.
Для всіх, хто не знає, як приготувати млинцевий пиріг з печінкою, я додаю покрокові дії. В принципі, готується такий вид випічки досить просто. Головне - зробити млинці і правильну начинку. Такий пиріг порадує всіх любителів печінкових страв.
- Яловича або теляча печінка - 500 грам
- Майонез - 250 грам
- Варені яйця - 5 штук
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Молоко - 500 мілілітрів
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Сода - 2 Ст. Ложки
- Борошно - 200 грам
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
Готуємо для початку млинці для пирога, нам їх знадобитися 10 штук. 2 яйця збити з сіллю і цукром. Додаємо рослинне масло, перемішуємо, додаємо молоко, перемішуємо, додаємо соду і борошно і, звичайно, перемішуємо. У нас вийшло млинцеве тісто.
Розігріваємо сковорідку, наливаємо трохи рослинного масла. Тісто наливаємо в центр сковорідки і круговими рухами збільшуємо наш млинець. Як тільки нижня частина млинця починає червоніти, ми його перевертаємо. Так для пирога нам буде необхідно 10 млинців.
Беремо м'ясорубку, заздалегідь відварену печінку перекручуємо разом з трьома вареними яйцями. Дрібно нарізаємо цибулю, трохи обсмажуємо його. Після обсмажування перемішуємо підготовлений лук з отриманим фаршем, додаємо майонез і ще раз ретельно перемішуємо. Начинка для пирога готова.