Рецепт Млинцевий торт з печінкою фото

Млинцевий торт з печінкою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , М'ясо , Субпродукти , Птах , Курка , Печінка , Куряча печінка
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На полуденок , На святковий стіл
Випічка , Страви з начинкою , Торти
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Ділюся ситним, апетитним і простим рецептом млинцевого торта з печінкою. Ця страва вам допоможе нагодувати гостей, що називається, "до відвалу" . Так що цілком можна подати торт в якості основи банкету.

Опис приготування:

Цей простий рецепт млинцевого торта з печінкою хоч і вимагає досить багато інгредієнтів, але воно того варто: виходить дуже смачна холодна закуска, з ніжним смаком, красива на вигляд. У мене немає сумнівів - вашим друзям цей торт дуже сподобається!

  • Яйця - 10 штук (половина - для млинців, половина - для начинки)
  • Кефір - 1 літр
  • Масло рослинне - 100 мілілітрів
  • Окріп - 200 мілілітрів
  • Борошно - 250 грам
  • Печінка куряча - 800 грам
  • Цибуля - 2 штуки
  • Майонез - 5 Ст. Ложок
  • Крем - 3 Ст. Ложки
  • Спеції - 1 За смаком
млинцевий торт з печінкою - фото крок 1
1. Для млинців збиваємо яйця, додамо до них масло і кефір. Перемішаємо, далі всипаємо поступово борошно і спеції за смаком, перемішаємо, щоб не було грудочок. Далі вливаємо окріп, перемішаємо, і нехай постоїть 10 хвилин. Смажимо млинці і складаємо стопкою.
млинцевий торт з печінкою - фото крок 2
2. Зробимо начинку. В окремих каструлях відваримо до готовності печінку і яйця. Остудити і подрібнити в м'ясорубці. Перемішаємо, додамо обсмажений подрібнену цибулю, сметану, майонез і спеції.
млинцевий торт з печінкою - фото крок 3
3. Далі змащуємо кожен млинець цієї пастою, і викладаємо зверху наступний. Останній млинець залишимо чистим.
млинцевий торт з печінкою - фото крок 4
4. Залишимо в холодильнику настоятися півгодини-годину, і потім подаємо!

Схожі рецепти