Млинцевий торт з печінкою
(покроковий рецепт з фото)
Ділюся ситним, апетитним і простим рецептом млинцевого торта з печінкою. Ця страва вам допоможе нагодувати гостей, що називається, "до відвалу" . Так що цілком можна подати торт в якості основи банкету.
Цей простий рецепт млинцевого торта з печінкою хоч і вимагає досить багато інгредієнтів, але воно того варто: виходить дуже смачна холодна закуска, з ніжним смаком, красива на вигляд. У мене немає сумнівів - вашим друзям цей торт дуже сподобається!
- Яйця - 10 штук (половина - для млинців, половина - для начинки)
- Кефір - 1 літр
- Масло рослинне - 100 мілілітрів
- Окріп - 200 мілілітрів
- Борошно - 250 грам
- Печінка куряча - 800 грам
- Цибуля - 2 штуки
- Майонез - 5 Ст. Ложок
- Крем - 3 Ст. Ложки
- Спеції - 1 За смаком
1. Для млинців збиваємо яйця, додамо до них масло і кефір. Перемішаємо, далі всипаємо поступово борошно і спеції за смаком, перемішаємо, щоб не було грудочок. Далі вливаємо окріп, перемішаємо, і нехай постоїть 10 хвилин. Смажимо млинці і складаємо стопкою.
2. Зробимо начинку. В окремих каструлях відваримо до готовності печінку і яйця. Остудити і подрібнити в м'ясорубці. Перемішаємо, додамо обсмажений подрібнену цибулю, сметану, майонез і спеції.
3. Далі змащуємо кожен млинець цієї пастою, і викладаємо зверху наступний. Останній млинець залишимо чистим.
4. Залишимо в холодильнику настоятися півгодини-годину, і потім подаємо!