Млинцевий торт на Масляну
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную приготувати смачний млинцевий торт на Масляну. Поєднання млинчиків, сиру, вишні та желе - це приголомшливе! Зверніть увагу, що готується він дуже просто, головне напекти млинців.
Млинцевий торт прикрасить будь-який святковий стіл. Він не тільки дуже смачний, але і дуже оригінально виглядає на столі. Завжди розлітається на ура, з особливим задоволенням його їдять діти, а потім просять добавку. Поспішаю з вами поділитися, як приготувати млинцевий торт на Масляну. Приступимо!
- Молоко - 1 Склянка
- Борошно - 1 Склянка
- Вода - 1.5 склянки(1 ст. - в тісто, 0.5 ст. - в желатині)
- Цукор - 6 Ст. Ложок(2 ст. L. - в тісто, 2 немає. L. - в сир, + в заливку за смаком)
- Куряче яйце - 1 штука
- Розпушувач - 1 Чайна ложка (неповна)
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки (в тісто)
- Сир - 200 грам
- Желатин - 2 Ст. Ложки
- Йогурт - 400 грам
- Ванілін - 1 штука (пачка)
- Вишня - 200 грам
- Крем - 1 Ст. Ложка (в сир)
Підготуйте всі інгредієнти.
Приготуйте тісто для млинців.
Візьміть за все по 1 - 1 стакан молока, 1 склянку окропу, 1 склянка борошна, 1 немає. L. Розпушувача,
1 яйце і 1-2 ст. L. Масла. Додайте окріп в молоко, щоб вийшло тепла рідина, потім введіть решту інгредієнтів. Все перемішайте міксером або віночком.
Візьміть за все по 1 - 1 стакан молока, 1 склянку окропу, 1 склянка борошна, 1 немає. L. Розпушувача,
1 яйце і 1-2 ст. L. Масла. Додайте окріп в молоко, щоб вийшло тепла рідина, потім введіть решту інгредієнтів. Все перемішайте міксером або віночком.
Желатин розведіть в 0.5 ст. Води, підігрійте.
На розігрітій сковороді посмажте млинці.
Млинці виходять дуже тоненькі і з гарними дірочками.
Підготуйте сирну начинку. Змішайте сир з цукром і ложкою сметани.
Вишню можна брати свіжу або заморожену. Обов'язково видаліть з вишень кісточки!
Форму застеліть харчовою плівкою.
У рідкий йогурт додайте цукор за смаком, виділився від вишні сік і желатин. Добре перемішайте.
На млинець викладіть 1 ст. L. Сиру.
На сирну начинку викладіть доріжку з вишні.
Скрутіть млинець рулетиком. Зробіть 5-6 рулетиков.
У форму налийте кілька ложок заливки.
Зверху викладіть два рулетика, залийте заливкою.
Повторіть ще шар млинчиків і залийте заливкою. Поставте в холодильник для застигання на 2-3 годину.
Готовий млинцевий торт переверніть, викладіть на блюдо, наріжте порційними шматочками.
У розрізі млинцевий торт виглядає апетитно.
Радуйте своїх рідних і близьких!
Готуйте з задоволенням!
Готуйте з задоволенням!