Рецепт Млинцевий торт від Палича фото

Млинцевий торт від Палича
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти , Сир
Рецепти без шкоди
На полуденок
Випічка , Солодке , Торти , Млинцевий торт
Кількість порцій: 10-12
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Зовсім недавно навчилася готувати це ніжне блюдо, і сьогодні хочу розповісти і вам, як приготувати млинцевий торт від Палича. Такий насправді простий десерт може прикрасити навіть святковий стіл.

Опис приготування:

Для прикраси цього тортика можна використовувати найрізноманітніші ягоди і фрукти, але варіант з вишнею дарує десерту свою кислинку. Рекомендую також протерти кілька жмень наслідках ягід і замінити цією масою 1-2 шару крему.


  • Борошно - 2 склянки
  • Курине яйце - 2 штуки
  • Вода - 1-1, 5 склянки
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Цукор - 1 Ст. Ложка
  • Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
  • Сир - 150 грам
  • Крем - 100 мілілітрів
  • Згущене молоко - 4 Ст. Ложки
  • Грецькі горіхи - За смаком (наприклад, жменю)
  • Вишня - 10-15 штук (можна, можливо, наприклад, взяти з варення)
1
Готую тісто для млинців. Змішую борошно і яйця, ретельно перемішую, додаю цукор і сіль.
2
Вливаю воду і розмішую. Воду раджу вливати дуже тонкою цівкою в процесі помішуючи, щоб не утворилися грудочки.
3
Додам рослинне масло і перемішати ще раз.
4
Тепер роблю крем. Найважливіше: перетираю творог через сито, додаю згущене молоко і сметану.
5
Вимішую масу до повної однорідності.
6
Підсмажую млинці. У мене зазвичай виходить 15-20 млинчиків. Більше і менше теж цілком нормально.
7
Викладаю млинець, мажу вийшов кремом. Накриваю наступним, мажу кремом, і так до останнього млинця.
8
Останній млинець змащую залишками крему, посипаю подрібненим горіхом, викладаю зверху вишеньки.

Схожі рецепти