Малиновий торт від Палича
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви шанувальник тортів, то напевно пробували торт від іменитої марки. Сьогодні я розповім вам, як приготувати малиновий торт від Палича смачно і просто. Головне - торт домашній і натуральний.
Такий торт дуже схожий на той, який можете зустріти на прилавку магазину. Його не соромно подати гостям на свято. Готується він просто і не вимагає особливої кулінарної вправності. Прикрасити торт можна лимонними цукерками або мармеладом. Смачного!
- Листкове тісто - 400 грам
- Заморожена малина - 300 грам (для прошарку)
- Цукор - 2 Ст. Ложки (для прошарку)
- Крохмаль - 1 Ст. Ложка (для прошарку)
- Вершкове масло - 350 грам (для крему)
- Молоко - 2, 5 склянки (для крему)
- Борошно - 2, 5 склянки (для крему)
- Яйця - 3 штуки (для крему)
- Цукор - 1/2 склянки (для крему)
- Ванілін - 1 щіпка (для крему)
1
Тісто розділи 6 шматочків, розкачайте надайте бажану форму кожному Коржу. Наколи коржі виделкою і випікайте при 190 градусах протягом 7-10 хвилин.
2
Малину покладіть на сковорідку разом з цукром, нагрійте і готуйте на середньому вогні до загусання. Потім зменшіть вогонь, додайте крохмаль і помішуйте до повного загустіння. Поставте остигати.
3
Для крему збийте яйця з цукром, потім додайте борошно і трохи теплого молока, все збийте і додайте молоко, що залишилося. Поставте суміш готується в мікрохвильовку до загустіння на кілька хвилин, перемішуючи крем кожні 15 секунд. Потім дайте масі трохи охолонути, додайте ванілін, розм'якшене вершкове масло і збийте.
4
Кожен корж добре промажте кремом, залишивши 2 коржа без крема. Потім промажте залишився корж малиною, зверху викладіть останній корж, змастіть його кремом і посипте крихтою з тіста. Поставте в холодильник для просочення.
5
Приємного чаювання!