Рецепт Малиновий торт фото

Малиновий торт
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Ягоди , Малина , Желатин
Пісні страви , Веганські страви
На святковий стіл , День народження
Випічка , Торти
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Хочу поділитися з вами чудовим рецептом малинового торта. Зробити його не так вже й легко і швидко, але результат чудовий. Поєднання кисло-солодкого крему, малини, аромат ванілі - чудо, а не торт!

Опис приготування:

Малиновий торт можна робити не тільки влітку, але і в будь-який час року - використовуйте заморожену малину! В рецепт йде мигдальна мука, але якщо такої немає, дрібно подрібніть підсмажений мигдаль. І ще важливе зауваження: обережно вимішують тісто зі збитими білками і вершками. Вони можуть сісти. Звичайно, цей рецепт малинового торта більше підходить досвідченим кулінарам. Так як багато кроків, які потрібно робити акуратно і точно. Пропоную жовтки гріти на водяній бані, в іншому випадку вони можуть Podgora. Вершки теж збивайте акуратно, якщо перестараєтеся, вийде масло! Робіть торт не відразу, а частинами. Напередодні можна випекти пампушки, залити желе можна заздалегідь. Тоді приготування малинового торта стане легким і приємним. Успіхів і приємного апетиту!

  • Яйце - 6 штук (білок (тісто))
  • Желатин - 2 штуки (пакетик)
  • Яйця (жовтки) - 8 штук (крем)
  • Желатин - 2 штуки (пакетик (желе))
  • Ванілін - За смаком
малиновий торт - фото крок 1
Білки відокремити від жовтків.
малиновий торт - фото крок 2
Збити білки.
малиновий торт - фото крок 3
Додавати потроху цукор, білки повинні зберігати форму.
малиновий торт - фото крок 4
У білки просіяти борошно, пудру і мигдалеву борошно (або тертий мигдаль).
малиновий торт - фото крок 5
Акуратно замісіть тісто, щоб білки не сіли.
малиновий торт - фото крок 6
Розкласти тісто на лист пергаменту тонким шаром і випікати ін і180 градусах 15 хвилин.
малиновий торт - фото крок 7
Зубочисткою перевірте готовність тесту.
малиновий торт - фото крок 8
Для малинового желе замочіть 2 пакетика желатину в холодній воді.
малиновий торт - фото крок 9
Малину подрібніть, в каструлі доведіть її до кипіння разом з цукром. Додайте желатин і заважайте до повного розчинення.
малиновий торт - фото крок 10
Желе вилийте в таку ж за розміром форму, що і мигдальне тісто. І дайте йому застигнути в холодильнику.
малиновий торт - фото крок 11
Для крему розчиніть желатин в холодній воді.
малиновий торт - фото крок 12
Жовтки збийте з цукром в каструлі.
малиновий торт - фото крок 13
Додайте молоко і ванілін і поставте на слабкий вогонь постійно помішуючи.
малиновий торт - фото крок 14
Як тільки жовтки придбають текстуру згущеного молока, додайте желатин і безперервно заважайте до повного розчинення. Охолодіть до кімнатної температури.
малиновий торт - фото крок 15
Вершки збити.
малиновий торт - фото крок 16
До вершків додати жовтки з желатином.
малиновий торт - фото крок 17
Обережно перемішати і вживати негайно.
малиновий торт - фото крок 18
Зібрати торт. На шар мигдалю покласти шар желатину.
малиновий торт - фото крок 19
Зверху змастити кремом. Повторіть шари ще 2 рази. Прикрасьте фруктами.
малиновий торт - фото крок 20
Охолодіть торт перед подачею. Смачного!

Схожі рецепти