Малиновий торт
(покроковий рецепт з фото)
Хочу поділитися з вами чудовим рецептом малинового торта. Зробити його не так вже й легко і швидко, але результат чудовий. Поєднання кисло-солодкого крему, малини, аромат ванілі - чудо, а не торт!
Малиновий торт можна робити не тільки влітку, але і в будь-який час року - використовуйте заморожену малину! В рецепт йде мигдальна мука, але якщо такої немає, дрібно подрібніть підсмажений мигдаль. І ще важливе зауваження: обережно вимішують тісто зі збитими білками і вершками. Вони можуть сісти. Звичайно, цей рецепт малинового торта більше підходить досвідченим кулінарам. Так як багато кроків, які потрібно робити акуратно і точно. Пропоную жовтки гріти на водяній бані, в іншому випадку вони можуть Podgora. Вершки теж збивайте акуратно, якщо перестараєтеся, вийде масло! Робіть торт не відразу, а частинами. Напередодні можна випекти пампушки, залити желе можна заздалегідь. Тоді приготування малинового торта стане легким і приємним. Успіхів і приємного апетиту!
- Яйце - 6 штук (білок (тісто))
- Желатин - 2 штуки (пакетик)
- Яйця (жовтки) - 8 штук (крем)
- Желатин - 2 штуки (пакетик (желе))
- Ванілін - За смаком