Рецепт Сирно-малиновий торт фото

Сирно-малиновий торт
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Ягоди , Молочні продукти , Сир , Малина
Низькокалорійні
Для дітей , На святковий стіл
Випічка , Торти
Кількість порцій: 8
Час приготування: 4 г. 0 хв.

Якщо у вас намічається якесь свято, а ви не вирішили, який десерт приготувати, рекомендую звернути увагу на сирно-малиновий торт. Такий торт не вимагає випічки, і готується досить просто.

Опис приготування:

Перед вами - простий рецепт приготування сирно-малинового торта. Дотримуючись наведеної покрокової інструкції приготування ви отримаєте чудовий десерт, який прикрасить будь-який святковий стіл. Обов'язково як слід заморозьте торт в холодильнику. Якщо дозволяє час, залиште його на всю ніч в холодильнику. Хай щастить!

  • Молоко - 180 мілілітрів
  • Сир - 250 грам
  • Малина - 300 грам
  • Фруктове желе - 100 грам
  • Печиво - 200 грам (пряжене молоко)
  • Яйце - 1 штука
  • Вершкове масло - 100 грам
  • Цукор - 1/2 склянки
  • Желатин - 20 грам
сирно-малиновий торт - фото крок 1
Підготуйте необхідні інгредієнти.
сирно-малиновий торт - фото крок 2
Замочіть пачку желатину молоці і дайте йому набрякнути, приблизно 40 хвилин.
сирно-малиновий торт - фото крок 3
Доведіть суміш до кипіння, потім остудіть.
сирно-малиновий торт - фото крок 4
Розтираємо сир з яйцем, цукром і розм'якшеним вершковим маслом. Перемішуємо.
сирно-малиновий торт - фото крок 5
Виливаємо остигнула молочно-желатинову суміш в сирну масу. Перемішуємо.
сирно-малиновий торт - фото крок 6
Викладіть печиво на дно рознімної форми. Проміжки між печивом засипаємо залишилася крихтою.
сирно-малиновий торт - фото крок 7
Вливаємо сирну суміш на корж. Ставимо в холодильник на 30-40 хвилин.
сирно-малиновий торт - фото крок 8
Викладаємо зверху ягоди малини.
сирно-малиновий торт - фото крок 9
Слідуючи інструкції на упаковці, приготуйте желе. Остуджують і виливаємо на ягоди. Ставимо в холодильник на 3-4 годину.
сирно-малиновий торт - фото крок 10
Готово!
сирно-малиновий торт - фото крок 11
Смачного!

Схожі рецепти