Сирно-малиновий торт
(покроковий рецепт з фото)
Якщо у вас намічається якесь свято, а ви не вирішили, який десерт приготувати, рекомендую звернути увагу на сирно-малиновий торт. Такий торт не вимагає випічки, і готується досить просто.
Перед вами - простий рецепт приготування сирно-малинового торта. Дотримуючись наведеної покрокової інструкції приготування ви отримаєте чудовий десерт, який прикрасить будь-який святковий стіл. Обов'язково як слід заморозьте торт в холодильнику. Якщо дозволяє час, залиште його на всю ніч в холодильнику. Хай щастить!
- Молоко - 180 мілілітрів
- Сир - 250 грам
- Малина - 300 грам
- Фруктове желе - 100 грам
- Печиво - 200 грам (пряжене молоко)
- Яйце - 1 штука
- Вершкове масло - 100 грам
- Цукор - 1/2 склянки
- Желатин - 20 грам
Підготуйте необхідні інгредієнти.
Замочіть пачку желатину молоці і дайте йому набрякнути, приблизно 40 хвилин.
Доведіть суміш до кипіння, потім остудіть.
Розтираємо сир з яйцем, цукром і розм'якшеним вершковим маслом. Перемішуємо.
Виливаємо остигнула молочно-желатинову суміш в сирну масу. Перемішуємо.
Викладіть печиво на дно рознімної форми. Проміжки між печивом засипаємо залишилася крихтою.
Вливаємо сирну суміш на корж. Ставимо в холодильник на 30-40 хвилин.
Викладаємо зверху ягоди малини.
Слідуючи інструкції на упаковці, приготуйте желе. Остуджують і виливаємо на ягоди. Ставимо в холодильник на 3-4 годину.
Готово!
Смачного!