Мізки яловичі смажені
(покроковий рецепт з фото)
Вони, хто жодного разу не пробував смажені мізки, я вам скажу, що ви багато чого втратили. Дивіться, як приготувати мізки яловичі смажені. І це блюдо точно стане частим гостем на вашому столі.
Такий субпродукт, як яловичі мізки, вважається дуже корисним делікатесом. Спасибі klyaru, шматочки виходять хрусткими зовні і ніжними і м'якими всередині. Яловичі смажені мізки підійдуть до будь-якого гарніру, але краще всього поєднуються з овочами. А наше сімейство любить таке блюдо зі стручкової квасолею. Рекомендую спробувати, це дуже смачно!
- Яловичі мізки - 300 грам
- Яйце - 1 штука
- Борошно - 2 Ст. Ложки
- Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
- Сіль, перець - За смаком
Підготуйте інгредієнти. Перш ніж приступити до готування, необхідно обробити мізки. Їх необхідно вимочити в холодній воді, кілька разів змінюючи її, протягом 2-3 годин. Видаліть всі судини, кісточки і зніміть акуратно плівку з мізків.
У невеликій каструлі закип'ятіть підсолену воду. Опустіть туди мізки і проваріть їх 13-15 хвилин.
Проварені яловичі мізки дістаньте і остудіть.
Наріжте їх на невеликі шматочки.
Шматочки посоліть і поперчіть за смаком.
В одній тарілці збийте яйце і підсолити, в іншу насипте борошно.
На розігріту з маслом сковорідку відправте смажитися мізки, попередньо вмочивши їх спочатку в борошні, а потім в яйці. Обсмажуйте їх по обидва боки приблизно 5 хвилин.