Рецепт Мізки телячі фото

Мізки телячі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Субпродукти , Мізки
ПП рецепти
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Страви в клярі
Кількість порцій: 6
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Чи пробували ви коли-небудь мізки? Немає кривих Soul, насправді, за смаком набагато краще, ніж звучить! Тільки потрібно знайти правильний підхід, взяти хороший рецепт. І моя інструкція вам на допомогу!

Опис приготування:

Якби вам просто дали з'їсти це блюдо, то ви б нізащо не зрозуміли з чого воно зроблене. До нього найкраще подавати гарнір з тушкованих овочів або спагетті. Соус підбирайте по своєму смаку. Але для початку ознайомтеся з тим, як приготувати мізки телячі. Їх ми будемо варити, а потім обсмажити в клярі.

  • Мізки телячі - 1 кілограм
  • Яйце - 2 штуки
  • Оцет - 2 Ст. Ложки
  • Чорний перець горошком - 10 штук
  • Сіль - 2 чайних ложки
  • Вершки - 50 мілілітрів
  • Сухарі паніровочні - 100 грам
  • Борошно пшеничне - 100 грам
  • Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
  • Чорний мелений перець - За смаком
мізки телячі - фото крок 1
Мозок промийте, залийте холодною водою і залиште на 2 годину.
мізки телячі - фото крок 2
Потім мізки промийте і зніміть плівку.
мізки телячі - фото крок 3
У каструлі закип'ятити близько 3-х літрів води разом з сіллю, перцем і оцтом. Потім опустіть в окріп мізки. Варіть їх на повільному вогні 5 хвилин. Потім залиште м'ясо у воді ще на 7 хвилин.
мізки телячі - фото крок 4
Зварені мізки наріжте шматочками для обсмажування. Зверху посипте їх меленим перцем.
мізки телячі - фото крок 5
Приготуйте паніровці. В одному посуді збийте яйця з вершками. В іншу тарілку всипте борошно, а в третю сухарі.
мізки телячі - фото крок 6
Кожен шматочок обваляйте в борошні, потім в яйцях і сухарях.
мізки телячі - фото крок 7
Обсмажте шматочки в розігрітій олії з обох сторін. Смачного!

Схожі рецепти