Запечені телячі мізки з овочами
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування запечених телячих мізків з овочами. Ця страва вважається справжнім делікатесом-запечені мізки дуже смачні!
Мізки - продукт дуже поживний і смачний. Є величезна кількість способів їх приготування. Даний рецепт Вам дуже сподобається. М'ясо вийде дуже ніжним і смачним.
- Пучок Петрушки - 1 штука
- Телячі мізки - 1 кілограм
- Перець і сіль - - За смаком
- Картопля - 4 штуки
- Горошок зелений - 4 Ст. Ложки
- Гарбуз - 150 грам
- Рослинна олія - 40 мілілітрів
- Часнику - 4 зубчики
- Ріпчаста цибуля - 2 штуки
1. Очищаємо цибулю і дрібно його нарізаємо. До прозорості спассеруем цибулю на рослинній олії. Сирий цибулю в приготуванні цієї страви не підходить.
2. Знімаємо з гарбуза шкірку і шматочками її нарізаємо. Зазвичай так ріжуть на суп картопля. У гарбузі міститься величезна кількість вітамінів, ось же вона дуже корисна.
3. Додаємо в блюдо картопля. Картопля очищаємо, промиваємо і невеликими шматочками його нарізаємо.
4. На дно глиняного горщика викладаємо спассерований цибулю зверху на цибулю ложем гарбуз. Додаємо подрібненого часнику.
5. У горщик додаємо трохи зеленого горошку або консервованої кукурудзи, а після ложем картопля. Всі верстви трохи присолити. Мізки викладаємо зверху на картоплю. Попередньо мізки промиваємо, видаляємо згустки крові і плівку, воді даємо стекти. Додаємо спеції і солимо.
6. Розігріваємо духову шафу і відправляємо хвилин на сорок туди горщик. Вогонь повинен бути середнім. Після запікаємо ще хвилин п'ятнадцять, на маленькому вогні. Потім горщик виймаємо. Блюдо готово.