Рецепт Запечені телячі мізки з овочами фото

Запечені телячі мізки з овочами
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Субпродукти , Мізки
Низькокалорійні , ПП рецепти
На обід
Гарячі страви
Кількість порцій: 8
Час приготування: 1 г. 10 хв.

Рецепт приготування запечених телячих мізків з овочами. Ця страва вважається справжнім делікатесом-запечені мізки дуже смачні!

Опис приготування:

Мізки - продукт дуже поживний і смачний. Є величезна кількість способів їх приготування. Даний рецепт Вам дуже сподобається. М'ясо вийде дуже ніжним і смачним.

  • Пучок Петрушки - 1 штука
  • Телячі мізки - 1 кілограм
  • Перець і сіль - - За смаком
  • Картопля - 4 штуки
  • Горошок зелений - 4 Ст. Ложки
  • Гарбуз - 150 грам
  • Рослинна олія - 40 мілілітрів
  • Часнику - 4 зубчики
  • Ріпчаста цибуля - 2 штуки
запечені телячі мізки з овочами - фото крок 1
1. Очищаємо цибулю і дрібно його нарізаємо. До прозорості спассеруем цибулю на рослинній олії. Сирий цибулю в приготуванні цієї страви не підходить.
запечені телячі мізки з овочами - фото крок 2
2. Знімаємо з гарбуза шкірку і шматочками її нарізаємо. Зазвичай так ріжуть на суп картопля. У гарбузі міститься величезна кількість вітамінів, ось же вона дуже корисна.
запечені телячі мізки з овочами - фото крок 3
3. Додаємо в блюдо картопля. Картопля очищаємо, промиваємо і невеликими шматочками його нарізаємо.
запечені телячі мізки з овочами - фото крок 4
4. На дно глиняного горщика викладаємо спассерований цибулю зверху на цибулю ложем гарбуз. Додаємо подрібненого часнику.
запечені телячі мізки з овочами - фото крок 5
5. У горщик додаємо трохи зеленого горошку або консервованої кукурудзи, а після ложем картопля. Всі верстви трохи присолити. Мізки викладаємо зверху на картоплю. Попередньо мізки промиваємо, видаляємо згустки крові і плівку, воді даємо стекти. Додаємо спеції і солимо.
запечені телячі мізки з овочами - фото крок 6
6. Розігріваємо духову шафу і відправляємо хвилин на сорок туди горщик. Вогонь повинен бути середнім. Після запікаємо ще хвилин п'ятнадцять, на маленькому вогні. Потім горщик виймаємо. Блюдо готово.

Схожі рецепти