Рецепт Телячі мізки в паніровці фото

Телячі мізки в паніровці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Субпродукти, Мізки
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування, ПП рецепти
На вечерю, На святковий стіл
Гарячі страви

Рецепт приготування телячих мізків.

Кількість порцій:
  • Телячі мізки - 500 грам
  • Оцет - 2 Ст. Ложки
  • Мука - 4 Ст. Ложки
  • Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
  • Сіль, перець - 1 штука (за смаком)
телячі мізки в паніровці - фото крок 1
У великій мисці розвести оцет в 1 л холодної води, покласти мізки і залишити на 2 немає.
телячі мізки в паніровці - фото крок 2
У каструлі закип'ятити підсолену воду. Мізки ретельно промити, покласти в каструлю і варити 7 хв. Перекласти шумівкою на блюдо і дати трохи охолонути.
телячі мізки в паніровці - фото крок 3
Нарізати мізки великими шматками,
Обваляти в борошні і обсмажити в розігрітому вершковому маслі, по 4 хв. З кожного боку.
Подавати з відварною або смаженою картоплею і зеленим салатом.

Схожі рецепти