Телячі мізки в паніровці
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування телячих мізків.
Кількість порцій:
- Телячі мізки - 500 грам
- Оцет - 2 Ст. Ложки
- Мука - 4 Ст. Ложки
- Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
- Сіль, перець - 1 штука (за смаком)
У великій мисці розвести оцет в 1 л холодної води, покласти мізки і залишити на 2 немає.
У каструлі закип'ятити підсолену воду. Мізки ретельно промити, покласти в каструлю і варити 7 хв. Перекласти шумівкою на блюдо і дати трохи охолонути.
Нарізати мізки великими шматками,
Обваляти в борошні і обсмажити в розігрітому вершковому маслі, по 4 хв. З кожного боку.
Подавати з відварною або смаженою картоплею і зеленим салатом.
Обваляти в борошні і обсмажити в розігрітому вершковому маслі, по 4 хв. З кожного боку.
Подавати з відварною або смаженою картоплею і зеленим салатом.