Міні-тортики
(покроковий рецепт з фото)
Міні-тортики будуть дуже актуальні, якщо до вас вирішили несподівано нагрянути гості. Також таким нехитрим блюдом ви зможете прикрасити стіл, якщо не любите стояти біля плити годинами. Це дуже смачно!
Якщо ви хочете знати, як приготувати міні-тортики, то просто прочитайте цей рецепт. Вони можуть прикрасити святковий стіл на честь Дня народження вашого синочка чи доньки. Таке частування не вимагає особливих витрат і фізичних зусиль. А виглядає десерт просто карколомно!
- Зефір - 500 грам
- Крем з пакетика - 1 штука (вершковий, полуничний)
- Полуниця - 200 грам (або інші ягоди)
- Горіхи - 100 грам (волоські, лісові або арахіс)
- Стружка кокосова - 50 грам
- Шоколад - 50 грам (для прикраси)
Розведіть крем так, як це зазначено на упаковці. При необхідності збийте блендером. Якщо у вас немає такого інгредієнта, то можете просто збити вершки або білки з цукром, додавши трохи харчового барвника.
Кожну зефірку розділіть на дві частини. Змастіть кремом обидві частини зсередини, посипте подрібненими горіхами. Ви можете вибирати будь-які на ваш смак. Попередньо підсмажте їх на сковороді. Склейте зефіркі разом.
Повапните КРЕОМА все зефірінкі цілком. Він буде служити своєрідним клеєм. Потім обсипте зефір з усіх боків горіхами, щоб вони гарненько до нього приклеїлися.
Другу частину зефіру притрусіть кокосовою стружкою. Краще, якщо вона буде кольоровий, тоді міні-тортики будуть виглядати на столі ще нарядно. Прикрасьте верхівки шматочками білого шоколаду, вдавлюючи його в крем.
Залишок зефірок притрусіть рожевої кокосовою стружкою. Верхівку прикрасьте полуничкою. Для цього вимийте ягоди, обсушити, розріжте на чотири частини кожну полуничку і викладіть зверху. Поставте тортики в холодильник на 30 хвилин і потім подавайте.