Маленькі фруктові тортики
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування тортиків із сухофруктів.
Кількість порцій: 5-6
- Борошно - 1 Склянка
- Порошок для випічки - 3/4 чайних ложки
- Сода для випічки - 1/2 чайних ложки
- Суміш подрібнених спецій - 1/2 чайних ложки (гвоздика, обкладинка, мускатний горіх)
- Суміш сухофруктів і горіхів - 1 Склянка (родзинки, журавлина, горіхи кеш'ю, смородина, грецькі горіхи, тутті фруктовий, абрикос)
- Сода для випічки - 1/2 чайних ложки (для фруктового міксу)
- Вершкове масло - 3/4 Ст. Ложки
- Сир або йогурт - 3 чайних ложки
- Молоко - 1 штука (якщо тісто буде грубим)
Поріжте всі сухофрукти і горіхи які будете використовувати.
Розтопіть цукор і потім додайте сухофрукти і горіхи, доведіть до кипіння і готуйте протягом 10 хвилин на повільному вогні. Якщо вода випаруватися додайте води. Охолодіть і додайте соду.
Змішайте спеції, гвоздику, корицю і порошок мигдалевого горіха. Всі спеції повинні бути подрібнені.
Змішайте спеції, борошно, сир, картопляне пюре, порошок для випічки і соду. Перемішайте все гарненько.
Потім, додайте суміш сухофруктів і цукру в борошно. Все ретельно перемішайте до однорідної маси. Якщо тісто вийшло сухим і грубим додайте трохи молока.
Заповніть змащені форми для випічки готовим тестом і випікайте в розігрітій до 185 ° С духовці протягом 15-18 хвилин.
Смачного.