Порційні млинцеві тортики
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви в пошуку простий і апетитною закуски, пропоную вам приготувати порційні млинцеві тортики з куркою і грибами. Це ситно, смачно і завжди класно виглядає на столі. Рекомендую!
Млинці для це рецепта зручно смажити в маленькій сковороді, але якщо такої немає, не біда. Ви можете вирізати коржі для тортиків, а з обрізків зробити салатик, наприклад. У начинку я додаю сметану, але її можна замінити майонезом. Подавати до столу закуску можна відразу, ще трохи теплої або вже повністю остигнула.
- Яйце - 1 штука
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1/2 чайних ложки
- Борошно - 1 Склянка
- Вода - 1 Склянка
- Рослинна олія - 2-3 Ст. Ложок
- Гриби - 300 грам
- Куряче філе - 1 штука
- Цибулина - 1 штука
- Солоні огірочки - За смаком (для подачі)
- Крем - За смаком
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
У глибоку миску вбийте яйце, додайте дрібку солі і цукру, збийте до однорідності.
Всипте просіяне борошно, влийте воду.
В кінці додайте в тісто рослинне масло. У добре розігрітій сковороді смажте невеликі млинчики з двох сторін до легкої рум'яності.
Паралельно відваріть в підсоленій воді курку.
Очистіть і подрібніть цибулю і гриби. Надішліть на сковороду з рослинним маслом і обсмажте до рум'яності.
Після додайте до грибів подрібнену курку.
В кінці додайте сіль, спеції, сметану. Перемішайте і зніміть начинку з вогню. За бажанням додайте тертий сир.
Коли начинка і млинці готові, можна починати збирати тортики.
Викладіть на тарілку млинець і розподіліть начинку.
Зберіть тортик з 4-5 коржів.
Перед подачею доповніть тортик скибочками солоного огірочка, він додасть пікантність. Яскравість можна додати клюковкой. Смачного!