Рецепт Міні-чізкейк фото

Міні-чізкейк
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти , Фрукти , Вершки , Вершковий сир , Сир , Ананас
Вегетаріанське харчування
На полуденок , На святковий стіл , День народження , Фуршет , Новий рік , 8 березня , День закоханих
Випічка , Без випічки , Чізкейк
Кількість порцій: 3
Час приготування: 4 г. 0 хв.

Крім того, що чізкей - це смачно, він ще й корисний, адже робиться з сиру. Розповім, як приготувати міні-чізкейк. Його можна зробити з різними наповнювачами або подати кожному свою порцію.

Опис приготування:

Існує багато рецептів цього десерту, з випічкою і без, з ягодами і фруктами або тільки з сиру. В основі приготування - пісочна основа, яку можна спекти самостійно або зробити крихту з печива. В оригінальному рецепті використовується спеціальний вершковий сир, але в нашій країні його адаптували і готують зі звичайного сиру. На цей раз вирішив не розмінюватися на дрібниці і купив спеціальний сир, а також додав ананаси.

  • Печиво - 200 грам
  • Вершковий сир - 250 грам
  • Ананас - 6 штук
  • Вершкове масло - 40 грам
  • Вершки - 1 Склянка
  • Цукровий пісок - 50 грам
  • Желатин - 2 чайних ложки
  • Вода - 3 Ст. Ложки
  • Fizalis - 3 штуки
міні-чізкейк - фото крок 1
1. Використовую шоколадне печиво, подрібнюю його через м'ясорубку, але можна качалкою або блендером.
міні-чізкейк - фото крок 2
2. Вершкове масло розтоплюю в мікрохвильовій печі, трохи остуджують і вливаю до печива, перемішую.
міні-чізкейк - фото крок 3
3. Підготовляю формочку і блюдце. На дно форми викладаю кружечок ананаса, а на нього - крихту з печива.
міні-чізкейк - фото крок 4
4. Вершковий сир перекладаю в миску і додаю до нього цукровий пісок, потім перемішую.
міні-чізкейк - фото крок 5
5. До вершкового сиру додаю жирні вершки (не менше 33%), а також за смаком вливаю ананасовий сік.
міні-чізкейк - фото крок 6
6. В окремій мисці замочую желатин у воді, залишаю на 10 хвилин, потім розтоплюю желатин в мікрохвильовій печі і додаю до вершкового крему.
міні-чізкейк - фото крок 7
7. У кожну формочку викладаю по 2 столові ложки крему.
міні-чізкейк - фото крок 8
8. У центр викладаю 1 печиво та покриваю його ще 2 столовими ложками крему.
міні-чізкейк - фото крок 9
9. Накриваю формочки плівками і відправляю в холодильник на 3 годину, після застигання гострим ножем відділяю чізкейк від краю.
міні-чізкейк - фото крок 10
10. Зверху кожного міні чизкейка викладаю часточку ананаса і прикрашаю ягодами фізалісу. Смачного!

Схожі рецепти