Рецепт Миндальнийторт (оригінальний рецепт) фото

Миндальнийторт (оригінальний рецепт)
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Турецька кухня
Тісто , Горіхи , Мигдаль
Пісні страви , Веганські страви
На святковий стіл
Випічка , Солодке , Торти
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Я просто обожнюю тортики і намагаюся часто експериментувати з рецептами. Сьогодні я розповім, як приготувати мигдальний торт за оригінальним рецептом. Приступимо!

Опис приготування:

Прекрасний варіант тортика, який зможе скрасити будній день. У міру солодкий, ароматний і незвичайний на смак. Саме цими словами можна описати ніжний смак мигдалевого торта. Він прекрасно підходить до чаю і кави. Рекомендую спробувати

  • Мигдаль - 250 грам
  • Цукрова пудра - 120 грам
  • Білки - 4 штуки
  • Жовтки - 4 штуки (крем)
  • Цукор - 100 грам
  • Борошно - 20 грам
  • Вершкове масло - 80 грам
  • Молоко - 150 мілілітрів
  • Мигдаль - 50 грам (для прикраси )
1
Мигдаль промиваємо, обсушуємо і подрібнюємо в блендері до стану борошна. Додаємо в суміш цукрову пудру, збиті білки і ретельно все перемішуємо. Перекладаємо в форму для випікання і печемо при температурі 170 градусів протягом 20 хвилин.
2
Корж охолоджуємо, razrezaem дві частини. Готовий крем. Для цього змішуємо жовтки, цукор і борошно, потім вливаємо в цю суміш гаряче молоко. Важливо постійно помішувати суміш. Додаємо вершкове масло і знову перемішуємо.
3
Корж змащуємо кремом, накриваємо другим коржем. Змащуємо верхівку кремом і посипаємо мигдалем. Відправляємо в холодильник на пару годин і пробуємо! Мигдальний тортик готовий, смачного!

Схожі рецепти